Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań (na razie o klona)

<< < (2/2)

EmiLLos:

--- Cytat: damian2502 w Czerwiec 21, 2013, 17:28:04 ---1) Mam jump klona w 0.0, na niedostępnej stacji bez dostępu do med bayu. Czy jeżeli zadokuję na stację w Hi z Med bayem, przeskoczę do 0.0, to będę mógł wrócić z powrotem do Hi po 24h i ten klon w 0.0 nadal tam zostanie (bo ten w Hi wiem, że tak) i będę mógł powtarzać te czynności?

--- Koniec cytatu ---

No i odradzam skakać na ta sama stacje gdzie jestes, bo podobno traci sie implanty, choc nie probowalem tego :)

Jabolex:

--- Cytat: EmiLLos w Czerwiec 22, 2013, 18:06:03 ---No i odradzam skakać na ta sama stacje gdzie jestes, bo podobno traci sie implanty, choc nie probowalem tego :)

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli jesteś na stacji i masz klona na tej stacji to "podmieniasz" klona.
Jesteś w implantach (a na stacji jest świeżutki klon) jump i jesteś bez implantów, a klon z implantami czeka sobie w stacji.
To co opisujesz tyczy się sytuacji, gdy jesteś wstacji na której już masz klona i skaczesz do innej stacji, wtedy ten klon w którym byłeś ulega zniszczeniu.

damian2502:
Dzięki za info. Mam następne pytanie. Kiedyś przy wyborze agenta do L4 ważne było jego Quality (chyba dobrze napisałem). O ile dobrze pamiętam to teraz wszyscy mają takie samo, ale jak się ma sprawa z SS. Czy w 0.5 będą lepsze nagrody niż w 0.9 czy to też już bez różnicy?

Egzarcha:
Wszyscy mają Q20, ale różnią sie zestawem oferowanych misji. Także nadal w praktyce masz lepszych i gorszych. Nagrody, nie pamiętam. Misje ostatni raz biłem ponad rok temu, dla standingu w Jita. Ale SS systemu prawie na pewno nie miał znaczenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej