Eve Online > NoobGarten

Misje - Corporacje

<< < (3/5) > >>

kondzio26:
Czyli mam rozumieć, że biorąc pod uwagę tylko treść misji, nie ma znaczenia, jaki Corp, bo misje Scurity będą się powtarzać u każdego agenta (biorę pod uwagę np. tylko corpy i agentów Caldari)?

GlassCutter:
Tak, misje o tych samych nazwach przeciwko tym samym frakcjom są takie same niezależnie od miejsca, korpa czy agenta.

P.S. Wbrew pozorom nawet na tym forum obowiązuje jakaś kultura. Pytasz o coś a potem opryskliwie odpowiadasz traktując z góry osoby które chcą Ci pomóc. Przemyśl swoje zachowanie. ::)

Dux:

--- Cytat: kondzio26 w Czerwiec 18, 2013, 13:03:57 ---Czyli mam rozumieć, że biorąc pod uwagę tylko treść misji, nie ma znaczenia, jaki Corp, bo misje Scurity będą się powtarzać u każdego agenta (biorę pod uwagę np. tylko corpy i agentów Caldari)?

--- Koniec cytatu ---

W zasadzie, to misje sie powtarzają nie tylko u korporacji, ale też i całych frakcji. Jedyna róznicą, jaka masz, to raty. Po prostu u caldari w większości będziesz bić guristasów, u gallente serpentisów, etc. Tyle że u pierwszych będziesz robić na przykład The Blockade guristasowe, a u drugich misje o tej samej nazwie ale serpentisową. Jak jeszcze klepałem misje w hajseku zdążyłem dorobić się takiego standa u frakcji, że mogłem brac misje lev. 4 u wszystkich korpów matarskich. Brałem od trzech i mieli identyczne misje. Nie było różnicy, że u tego korpa dostaniesz takie misje, a u drugiego inne. 

Dinozauriusz II Urwiryj:
Żeby nie generować nowych tematów to napisze tutaj.
Czy na misje milicyjne lvl 3 zawsze trzeba zapier****ć kilkanaście jumpów czy ja mam po prostu głupiego agenta? :)

Filip Bonn:
Zawsze :) i na l4 tez.
Dlatego ustawiasz sobie drogę do wszystkich agentów (set destination , add waypoint) następnie klikasz 'optimize' (w opcajch trasy) mnie wychodzi ok 36 jumpow po 15 agentach czyli średnio agent co 2 jumpy. Potem to samo robię z misjami - zaznaczam wszystkie ->optimize -> wychodzi Ci jakies 15jumpow czyli misje co 1-2 jumpy. Jedziesz z koksem i po dwóch i pół godzinach masz komplet misji zrobionych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej