Eve Online > NoobGarten

Górnik i zbyt mała masa asteroidów.

<< < (2/5) > >>

LukSim:
Dzięki za odpowiedzi. Zaszyłem się w 0.0 - skałki zacne i pełne ale za to ceny zastraszająco niskie ;/ Wydobywam bez problemów tylko nie mam możliwości sprzedać urobku za rozsądną cenę ;/

Chyba zaczynam rozumieć czemu podczas gry widziałem tyle hulków i mackinawów wydobywających veldspara (raz nacelowujesz i zapominasz o barce do zapchania ładowni).

Myślę nad zbieraniem rudy w hangarze w 0.0 a potem przewieść to jakimś solidnym transportowcem i sprzedać za porządną cenę. Chyba że macie jakieś inne koncepcje?

Pozdrawiam

WhiteCat:

--- Cytat: LukSim w Czerwiec 16, 2013, 20:41:01 ---Dzięki za odpowiedzi. Zaszyłem się w 0.0 - skałki zacne i pełne ale za to ceny zastraszająco niskie ;/ Wydobywam bez problemów tylko nie mam możliwości sprzedać urobku za rozsądną cenę ;/

Chyba zaczynam rozumieć czemu podczas gry widziałem tyle hulków i mackinawów wydobywających veldspara (raz nacelowujesz i zapominasz o barce do zapchania ładowni).

Myślę nad zbieraniem rudy w hangarze w 0.0 a potem przewieść to jakimś solidnym transportowcem i sprzedać za porządną cenę. Chyba że macie jakieś inne koncepcje?

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Kopiesz w jakimś aliansie, czy sam sobie poleciałeś? :P

[CHUJI] Fairfax Narmolaya:

--- Cytat: LukSim w Czerwiec 16, 2013, 20:41:01 ---Dzięki za odpowiedzi. Zaszyłem się w 0.0 - skałki zacne i pełne ale za to ceny zastraszająco niskie ;/ Wydobywam bez problemów tylko nie mam możliwości sprzedać urobku za rozsądną cenę ;/

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

daruj sobie kopanie :D
wyskilujesz hulka i tak bedziesz rzygal kopaniem ze przestaniesz grac w EvE.

ewentualnie rozejrzyj sie za korpa gornicza i kop z nimi na boostach we flocie.
Orca na gridzie z t2 linkami i polykacie paski jeden po drugim.

Pol Kent:

--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 16, 2013, 21:09:01 ---Kopiesz w jakimś aliansie, czy sam sobie poleciałeś? :P

--- Koniec cytatu ---
Jak odpowie, że sam poleciał to ma cohones chłopak.  >:D

Ulf Nitjsefni:
Jak kopiesz sam to powiedz w jakim systemie. Przylecę Ci pomóc >:D >:D >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej