Eve Online > NoobGarten

Górnik i zbyt mała masa asteroidów.

<< < (4/5) > >>

MGGG:

--- Cytat: Azradiel w Czerwiec 17, 2013, 06:45:45 ---No ale na serio, ja wiem, rozumiem itp ze kopanie jest zasadniczo nudne i w ogóle, ale ilość hateu mnie przerasta.
Ktoś jakoś przecież musi produkować te wasze uber statki, capsy i tytany...

--- Koniec cytatu ---

Ej, to statki nie rodzą się na markecie?  ;)

Skeer:
Czasy seeda shuttli się skończyły ;)

LukSim:

--- Cytat: Fairfax w Czerwiec 16, 2013, 21:38:11 ---daruj sobie kopanie :D
wyskilujesz hulka i tak bedziesz rzygal kopaniem ze przestaniesz grac w EvE.

ewentualnie rozejrzyj sie za korpa gornicza i kop z nimi na boostach we flocie.
Orca na gridzie z t2 linkami i polykacie paski jeden po drugim.

--- Koniec cytatu ---

Kopię bo nie mam czasu na pvp którym chciałbym się zająć. Dopiero od sierpnia będę względnie na luzie by poćwiczyć walkę.

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Czerwiec 16, 2013, 23:25:33 ---Jak kopiesz sam to powiedz w jakim systemie. Przylecę Ci pomóc >:D >:D >:D

--- Koniec cytatu ---

Wiedziałem, że wśród rodaków będę miał wsparcie i że wszyscy z chęcią będą chcieli pomóc mi w kopaniu "raczej złomowaniu mojego statku" :D
Jak na razie wielu próbowało, ale żadnemu się nie udawało, chociaż bywało kiepsko.

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 17, 2013, 00:22:21 ---http://koza.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18240081

--- Koniec cytatu ---

Fajny fit tylko jaką ma przestrzeń w ładowni.

Pozdrawiam

Goomich:

--- Cytat: LukSim w Czerwiec 17, 2013, 17:45:33 ---Kopię bo nie mam czasu na pvp którym chciałbym się zająć. Dopiero od sierpnia będę względnie na luzie by poćwiczyć walkę.

--- Koniec cytatu ---

To rób misje. Przynajmniej w tym sierpniu będziesz miał jakie takie skille.

Egzarcha:
Elementarz: ISK:Industrial-Sized Knowledgebase
ISK/m3: http://www.fuzzwork.co.uk/ore/

Chcąc kopać na sem-afk, masz tylko dwie opcje:
1. Hi-sec. Systemy od 0.7 do 0.5. Wsiądz w jakąś fregatę z zamontowanym mvd. Znajdz sobie jakieś nie oblężone kopaczami systemy. Polataj po paskach i porób BMki (z czytelnym opisem), tak żebyś nie musiał się katulać biedną barką w poszukiwaniu rudy. Przesiadka i kopiesz.

Ach, i ważna sprawa. Zawsze zakładaj tanka na koparkę. Nie brakuje ludzi, którzy polują na takie jego pozbawione.

2. Dobrze zorganizowane MOPy (Mining Operations) w 0.0. Tu się rozwodzić nie będę. Know how sprzedadzą Ci już ludzie tym się zajmujący. Wywózka rudy raczej nie popłaca (stosunek ryzyka do zysku).

Misje industry? Wątpię.

Moja rada. Nie inwestuj za dużo czasu w trenowanie skilli dla miner'a. Jak Ci się to spodoba, zrobisz sobie kiedyś alta w tym wyspecjalizowanego (czy nawet main'a). Jak powyżej. Porób sobie trochę misji typu security. Sporo potrzebnych tam umiejętności, pokrywa sie z tymi do pvp (kadłuby, tank, nawigacja, dps).
Nie wiem, czy ten serwis jest aktualny. http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej