Eve Online > NoobGarten
Górnik i zbyt mała masa asteroidów.
Zgudi:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Czerwiec 16, 2013, 23:25:33 ---Jak kopiesz sam to powiedz w jakim systemie. Przylecę Ci pomóc >:D >:D >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie słuchaj go. Ja Ci chętnie pomogę w kopaniu. Wyślij mi gdzie i kiedy kopiesz na priv, to się jakoś zgadamy :). Ja również jestem górnikiem i lubię czasem kopać ... w dupska. Przecież to też kopanie, prawda?
http://koza.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=18240081
Skeer:
--- Cytat: LukSim w Czerwiec 16, 2013, 20:41:01 ---
Myślę nad zbieraniem rudy w hangarze w 0.0 a potem przewieść to jakimś solidnym transportowcem i sprzedać za porządną cenę. Chyba że macie jakieś inne koncepcje?
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli Ci się uda, znajdź system w 0.0, który jest względnie mało uczęszczany, ze stacją, w której możesz dokować (NPC 0.0 i na przykład Great Wildlands). Gdy już nakopiesz właściwą ilość skałek - wystawiasz kuriera na Black Frog i oni Ci to zwiozą gdzie zechcesz - za opłatą.
Problematyczne jest tylko to, czy się Tobie opłaci tak ustawiony biznes.
Najprościej byłoby jednak dołączyć do jakiegoś ally, który ma własną logistykę, zespół kopaczy lub (w sumie ważniejsza rzecz) producentów, którzy kupią minsy od Ciebie na miejscu.
Zlorf:
--- Cytat: Skeer w Czerwiec 17, 2013, 01:02:19 ---Najprościej byłoby jednak dołączyć do jakiegoś ally, który ma własną logistykę, zespół kopaczy lub (w sumie ważniejsza rzecz) producentów, którzy kupią minsy od Ciebie na miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Ekzakly,
Zagadaj do np. Rash'kana z [PBN] Pink Bunnies ingame. Goście siedza w Curse i klepia skałki na niewyobrażalna skale (jak na polish comunity).
Azradiel:
--- Cytat: Zlorf w Czerwiec 17, 2013, 01:55:33 ---Ekzakly,
Zagadaj do np. Rash'kana z [PBN] Pink Bunnies ingame. Goście siedza w Curse i klepia skałki na niewyobrażalna skale (jak na polish comunity).
--- Koniec cytatu ---
No i wreszcie wyszło na jaw na czym polega pro elite PVP :P
No ale na serio, ja wiem, rozumiem itp ze kopanie jest zasadniczo nudne i w ogóle, ale ilość hateu mnie przerasta.
Ktoś jakoś przecież musi produkować te wasze uber statki, capsy i tytany...
FITTIpalti:
Gdybym nie miał po blokowane porty w robocie też bym kopał semiafk :)
Nie ma to jak dorabiać w czasie pracy 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej