Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Jabolex:
--- Cytat: MGGG w Czerwiec 18, 2013, 08:18:25 ---Wiec tak wygląda pranie mozgu w praktyce lol :)
--- Koniec cytatu ---
Możesz podkręcić jasność wypowiedzi?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Czerwiec 18, 2013, 10:22:01 ---Możesz podkręcić jasność wypowiedzi?
--- Koniec cytatu ---
Po prostu wielcy aliansowi wmówili wam maluczkim głupotę i tyle :-X
Niestety, wedle tego artykułu (o ile jest prawdziwy oczywiście, tamtejsze newsy trzeba przesiewać) nic nie wyzwoliliście, po prostu został zapłacony okup.
Jabolex:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 18, 2013, 10:26:18 ---Po prostu wielcy aliansowi wmówili wam maluczkim głupotę i tyle :-X
Niestety, wedle tego artykułu (o ile jest prawdziwy oczywiście, tamtejsze newsy trzeba przesiewać) nic nie wyzwoliliście, po prostu został zapłacony okup.
--- Koniec cytatu ---
Być może okup został zapłacony później, może wcale, a może za co innego. Wciskanie o tym że ktoś komuś coś wmówił, jest delikatnie pisząc mocno na wyrost.
Opisałem tylko to gdzie byłem i dobrze się przy tym bawiłem.
Nic nie pisałem o polityce, kontekście i podobnych bzdurach.
http://evemaps.dotlan.net/system/Q-CAB2/kills
Od 20:00 do 21:00
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Czerwiec 18, 2013, 10:59:12 --- Wciskanie o tym że ktoś komuś coś wmówił, jest delikatnie pisząc mocno na wyrost.
--- Koniec cytatu ---
Ale nie ma co się oburzać, w każdym aliansie tak sie dzieje gdy chodzi o "wielką" politykę. Im mniej prawdy szeregowiec zna, tym chętniejszy do walki ;)
MGGG:
--- Cytat: Jabolex w Czerwiec 18, 2013, 10:22:01 ---Możesz podkręcić jasność wypowiedzi?
--- Koniec cytatu ---
Gang 100 afek "uwalniających" "wyglądające ratunku" lotniska z "oblężonej" stacji i "eskortujące" je w kierunku zachodzącego słońca. Wybacz, ale nawet bez wpisu na EvE24 to się kupy nie trzyma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej