Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Jabolex:
Na dzień dzisiejszy flota bomberów ora struktury.
Wygląda to tak, że leci się do BlackOpsa i czeka, jak zbierze się grupka chętnych w docelowym systemie zapala się cyno i dołącza się do floty. Most jest zestawiany też jak flota zmienia lokację.
Co jakiś czas zapala się cyno w systemie "startowym" i ci, którzy już chcą skończyć wracają do domku.
Nie jest to specjalnie zajmujące, ale przynajmniej można poćwiczyć angielski w mowie i piśmie.
Jak wpadnie wróg to zmieniamy system.
No i są nudniejsze rzeczy np kampienie bramy. <- :) ;) :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 10, 2013, 08:09:53 ---Na dzień dzisiejszy flota bomberów ora struktury.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że tym razem już bez MWD? ;D
Jabolex:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 10, 2013, 08:26:47 ---Mam nadzieję że tym razem już bez MWD? ;D
--- Koniec cytatu ---
Jakby to napisać dafault fit jest z MWD, ja na Manticorze mam ABka, Med shield ext i med shield booster na bateryjki. Po drugie nie oramy (teraz) działających POSów i gdy pojawi się wróg na lokalu to w alignie strzela się w strukrurę. Jak ktoś AFKuje to nie leci na MWD i od jednej bomby nie spadnie.
A jak będzie więcej bomb tzn że ktoś dał ciała i nie odwarpował.
Timery cykają mapa powoli i systematycznie zmienia kolor.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 10, 2013, 08:35:58 ---Jakby to napisać dafault fit jest z MWD, ja na Manticorze mam ABka, Med shield ext i med shield booster na bateryjki. Po drugie nie oramy (teraz) działających POSów i gdy pojawi się wróg na lokalu to w alignie strzela się w strukrurę. Jak ktoś AFKuje to nie leci na MWD i od jednej bomby nie spadnie.
A jak będzie więcej bomb tzn że ktoś dał ciała i nie odwarpował.
Timery cykają mapa powoli i systematycznie zmienia kolor.
--- Koniec cytatu ---
Ok, powinienem napisać "bez włączonego MWD" :)
Orając struktury w Provi nie bawiliśmy się w aligny itp, każdy na własną rękę orbitował strukturę na dystansie 25 - 40 km i w razie zagrożenia po prostu wskakiwał w kloka i dopiero odwarpowywał. Nigdy tego nie robiliśmy w "zorganizowanej" kupie.
Jabolex:
Na dzień dzisiejszy flota bomberów ora struktury.
Tak jak poprzednio tylko:
Strzelamy do struktur w systemie A.
Przylatują Testy Talwarami, Hurkami, zbieramy się na BlackOpsie i zmieniamy system.
Strzelamy do struktur w systemie B.
Dolatują Testy Talwarami, Hurkami, zbieramy się na BlackOpsie i zmieniamy system.
Strzelamy do struktur w systemie C.
Dolatują Testy Talwarami, Hurkami, zbieramy się na BlackOpsie i zmieniamy system.
Strzelamy do struktur w systemie D.
Strzelamy do struktur w systemie E.
Strzelamy do struktur w systemie A.
...
W sumie Tesci dostarczaja nam rozrywki...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej