Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna CFC kontra "HBC"

<< < (34/61) > >>

Vexiz:
Shit fleet caracale są fajne- wersja T1 ma nawet podnazwę GHETTO  ;D . Skoro TEST nas molestuje talwarami to my ich caracalami...monotematycznie z obu stron, wiem :) (stąd nasze pomysły na różne retardfleety, ot z ciekawości czy zadziałają i na co )

@Isengrim
my bad, mogłem nie linkować :) . Nie chodziło o "naśmiewanie" się z TESTów, bo sami robimy mase faili - mi się wojna podoba, przyjmuje ze zmrużeniem oka spin z obu stron, ważne że można się postrzelać w taki czy inny sposób. (frytki, megasy czy tengu- byle fun był)

@Soulscream
Śledzę Twoje posty od początku mojego pobytu na tym forum i Twój bittervettyzm jest...ciekawy, ujmijmy to tak.

Doom:

--- Cytuj ---EDIT: Widać anonimowe wciskanie minusów dalej popularne
--- Koniec cytatu ---
Dla kogo anonimowedla tego anonimowe 8)
Tak przy okazji to Alice i Soul, weźcie stonujcie nieco wypowiedzi

Soulscream:

--- Cytat: Vexiz w Czerwiec 26, 2013, 19:43:26 ---@Soulscream
Śledzę Twoje posty od początku mojego pobytu na tym forum i Twój bittervettyzm jest...ciekawy, ujmijmy to tak.

--- Koniec cytatu ---

Ucz się młody ucz.

GlassCutter:

--- Cytat: Alice9 w Czerwiec 26, 2013, 19:34:01 ---serwery ccp są tak hujowe i się nie da grać z powodu tidi i się chce generalnie rzygać.

--- Koniec cytatu ---

Synek zastanów się co mówisz ::) Tranq spokojnie można wciągnąć na listę superkomputerów.

Isengrim:
Czy Alice9 to jakieś nowe wcielenie Mystiqa? Troll na poziomie jego avatara... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej