Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna CFC kontra "HBC"

<< < (33/61) > >>

Vexiz:
bo KB jest zbugowany- moj osobisty, pokazuje że straciłem 2x TFI na flocie i że jestem w PL ( a nie miałem jeszcze żadnego TFI na tej postaci) i że zabiły mnie goony :P.
Co do inwazji- wracają u nas opy wrzucane na forum, więc zabawa zaczyna kręcić się od nowa :) .

Nie nabijam się, tylko co innego stracić flotę przy tytanie a co innego w walce...widać nie ma różnicy dla niektórych ;]

EDIT: Widać anonimowe wciskanie minusów dalej popularne  8)

EmiLLos:

--- Cytat: Vexiz w Czerwiec 26, 2013, 14:33:42 ---W moim SIGu nastroje są super, możemy potestować nowe doktryny i setupy do zabijania Talwarów  ;D

--- Koniec cytatu ---

Miałeś na myśli shit-caracal fleet i frytka-fleet setup? :DD

Isengrim:
Chodzilo mi wlasnie o to, ze straciliscie kilka flot DOKLADNIE w ten sa sposob - zamordowane na tytanie, bez bitwy.

Alice9:
wy nie macie doktryn - latacie ostatnim ścierwem i zmuszacie 2 stronę - testów i cały blobfest aby dostosował się do niskich obrzydliwych i haniebnych standardów goonsowych. Poczym znowu dostajecie w paszcze od ścierwa - ratuje was tylko to ze serwery ccp są tak hujowe i się nie da grać z powodu tidi i się chce generalnie rzygać.

Soulscream:

--- Cytat: Vexiz w Czerwiec 26, 2013, 19:19:26 ---EDIT: Widać anonimowe wciskanie minusów dalej popularne  8)

--- Koniec cytatu ---

Gdybyś chociaż postował kilka razy na goonfleet dot com to byś wiedział, że reputacja nic nie znaczy i masz mieć na nią wyjebane :). Pubbies in Goonfleet never change :)..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej