Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 18, 2013, 17:40:52 ---W tej całej awanturze kibicuję Goonom, ale uważam że tym się wygłupili i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli jest głupotą zabezpieczenie własnych tyłów w globalnej wojnie to ja nie wiem co jest mądrością.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 18, 2013, 20:09:00 ---Jeżeli jest głupotą zabezpieczenie własnych tyłów w globalnej wojnie to ja nie wiem co jest mądrością.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale Centrala jest raczej marnym gruntem na taka propagandę :)
Płacenie terrorystom jest oznaka słabości nie mądrości.
Czekam na wysyp podobnych akcji wymierzonych w CFC, bo skoro zapłacili raz.... ;)
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 19, 2013, 07:35:25 ---Wybacz, ale Centrala jest raczej marnym gruntem na taka propagandę :)
Płacenie terrorystom jest oznaka słabości nie mądrości.
Czekam na wysyp podobnych akcji wymierzonych w CFC, bo skoro zapłacili raz.... ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja nie uprawiam propagandy. Zadałem Ci proste pytanie. W Eve nie ma zasad honorowych. Nie pochwalam ale to akurat pozwoli się skupić na innej części frontu.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 19, 2013, 08:15:33 ---Ja nie uprawiam propagandy. Zadałem Ci proste pytanie. W Eve nie ma zasad honorowych. Nie pochwalam ale to akurat pozwoli się skupić na innej części frontu.
--- Koniec cytatu ---
Ale mi nie chodzi o honor i tym podobne pierdoły, chodzi o to, że blok pretendujący do najsilniejszego imperium New Eden pokazuje publicznie że tak na prawdę jest olbrzymem na bardzo glinianych nogach. I chodzi o cały ciąg wypadków - stacji nie zdobywa sie w 5 minut, ile na to trzeba? 3 dni? Sztab nie zauważył że ktoś zdobywa stację ze 140 kapitalami? Potem zamiast spiąć poślady i odbić stację, pada na grzbiet wzorem kopniętego spaniela i spełnia żądania "terrorystów". Szukam tu mądrości bardzo usilnie... ale jej tu po prostu nie ma. Jest śmieszność.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 19, 2013, 08:15:33 ---Ja nie uprawiam propagandy. Zadałem Ci proste pytanie. W Eve nie ma zasad honorowych.
--- Koniec cytatu ---
Ale tu nie chodzi o honor, tylko o narazenie sie na smiesznosc glupim fuckupem ;D Ludzie beda sie z tego smiac bo to jest smieszne, i teraz dorabianie teorii o "uwalnianiu innych odcinkow frontu", czy przyklejanie ludziom ktorzy sie z tego smieja latki "e-honorowych nerdow bez dystansu do gry" jest smieszne, i moze sprawiac wrazenie jakbys tutaj na Centrali uprawial propagande sojuszu, w ktorym rzekomo juz nie grasz, bo "nie jestes Goonsem z EVE tylko z SA". Wrecz mozna odniesc wrazenie, ze nie masz dystansu do gry w ktora nie grasz, broniac ludzi ktorych nie znasz, bo "Twoi starzy znajomi juz dawno nie graja". Wiec nie wiem, o co chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej