Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna CFC kontra "HBC"
MGGG:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 18, 2013, 15:04:15 ---Wiesz PL zapłaciło Covenowi czy ktoś tam. To też niby śmieszne.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego śmieszne?
WhiteCat:
--- Cytat: MGGG w Czerwiec 18, 2013, 15:20:33 ---Dlaczego śmieszne?
--- Koniec cytatu ---
Bo on nie zauważył, że c0ven sprzedał, a nie zapłacił okup ;)
Soulscream:
--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 18, 2013, 15:29:02 ---Bo on nie zauważył, że c0ven sprzedał, a nie zapłacił okup ;)
--- Koniec cytatu ---
Tutaj technicznie rzecz biorąc też została dokonana sprzedaż czegoś za coś. Okup do końca to nie jest bo to jest kontrakt na miesiąc czasu. Okup by był tylko za uwolnienie statków.
Naicinh:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 18, 2013, 15:19:08 ---Spin ma do tego, że stety bądź niestety będzie zawsze spinem. Wojna trwa ile 10 dni ? W moich czasach wojny w EVE trwały miesiącami, dlatego ja jestem daleki od wysuwania jakichkolwiek wniosków.
--- Koniec cytatu ---
To prawda, ja osobiscie uwazam ze Gooni ta wojne wygraja. Ale tez powiedzmy sobie szczerze ze daliscie (badz dali, nie wiem czy uwazasz sie jeszcze za goona) zadu i nie jest to jakis super "dil" z tym okupem.
Soulscream:
--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 18, 2013, 15:39:58 ---To prawda, ja osobiscie uwazam ze Gooni ta wojne wygraja. Ale tez powiedzmy sobie szczerze ze daliscie (badz dali, nie wiem czy uwazasz sie jeszcze za goona) zadu i nie jest to jakis super "dil" z tym okupem.
--- Koniec cytatu ---
Jestem Goonem z SA. Nie jestem Goonem z EVE. Ja jestem bittervetem kiedy Gooni w GS stanowili dużą większość. Ja teraz obserwuje, nie zgadzam się z polityką mojego sojuszu dlatego w pewnym sensie odszedłem. Z ludźmi którymi grałem nie gra już prawie nikt.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej