Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Gallente Militia

<< < (6/7) > >>

Dux:

--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 10, 2013, 15:47:04 ---Co oznacza całkiem szybko? Tydzień? Dwa? Miesiąc?

--- Koniec cytatu ---

Jak lubisz zapitalać jak murzyn na plantacji bawełny to i w jeden dzień. No może nie przy 1 tierze, ale przy drugim już jak najbardziej. Ale jak nie masz duszy kerbira to zalecam daleko idąca ostrożność, bo kręcenie się w kółko przez cały dzień po beaconach, czy nawet klepiąc misje, skończy się daleko idącym rozstrojem nerwowym :P

Wyższe teiry oznaczają gorszy przelicznik LP na iski, ale przyrost lpeków jest na tyle większy, że to rekompensuje. Ja tam dużo lepiej u milicjantów zarabiałem na 3 czy nawet 4 tierze niż na 2. Przy pierwszym nawet nie chciało mi się odpalać konta :)

Dinozauriusz II Urwiryj:
I znowu się zaczyna... zbierasz LPki = jesteś kerbir :/ Nosz k***wa, z czegoś trzeba kupować statki! Kerbirstwo jest moim zdaniem wtedy jak masz low sloty zapchane WCSami.

WhiteCat:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 10, 2013, 19:46:10 ---I znowu się zaczyna... zbierasz LPki = jesteś kerbir :/ Nosz k***wa, z czegoś trzeba kupować statki! Kerbirstwo jest moim zdaniem wtedy jak masz low sloty zapchane WCSami.

--- Koniec cytatu ---
Spoko, nie denerwuj się, tutaj każdy nazwie Cię kerbirem mimo, że on robi dokładnie to samo ;)

Dux:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 10, 2013, 19:46:10 ---I znowu się zaczyna... zbierasz LPki = jesteś kerbir :/

--- Koniec cytatu ---

Ale nic takiego nie napisałem, nosz kytrzykropki.  ::)

Dinozauriusz II Urwiryj:
dobra, łorewer, może za bardzo się spinam :P

Zbieranie LP to nie tylko lewitacja przy beaconie... średnio co 5 minut odwiedza nas jakiś wraży milicjant, albo jakiś lokalny watażka szukający łatwego killa, więc jest ciekawie. Oczywiście pod warunkiem, że nie jesteśmy kerbirem, nie napchaliśmy WCSów w low sloty i nie uciekamy przed wszystkim co tylko pojawi się na drabince :) Z drugiej strony też nie można oczekiwać, że ktoś w T1 frytce podejmie wyzwanie od AFki bo efekt jest dość łatwy do przewidzenia i takie wtapianie shipów wydaje mi się głupie... no chyba, że ktoś ma plan na takie starcie i tylko czeka na biedną, niczego nie świadomą ofiarę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej