Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Gallente Militia

<< < (3/7) > >>

MGGG:
Ta cykliczność wynika z ruchów farmerów i cen na marketach. Obecnie farmerzy siedzą u Amarrów. W efekcie ceny amarskich szipów są niskie, a podaż przewyższa popyt. Matarskich idą w górę i zaczyna się powoli plexować na tier 1. W ciągu 1-2 tygodni obie strony będą na t2 i armia farmerów pójdzie do matarów ze względu na lepszy iskratio. W efekcie matarzy zaczną błyskawicznie przejmować systemy, wbiją tier3, amarzy spadna na tier 1. A za 1,5 miesiąca zmiana.

Mechanika sov w FW jest kompletnie zjebana i nikt się nią nie przejmuje. Póki FW na tierze 3/4 będzie najlepszym miejscem do zarabiania ISKów grze, to tak będzie (gdzie indziej można wyciągnąć regularne 200-300 mln ISK/h).

Azbuga:
a ja uważam że nie jest zjebana - ta cyklicznośc jest fajna bo dzięki temu nei ma dominacji jednej strony co już kiedyś było

Azradiel:
System zjebany może nie jest, ale do idealnego tez mu sporo brakuje. System zachęca do najpierw nabijania na maxa poziomu, a potem do spuszczania niemal do 0.

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Czerwiec 09, 2013, 10:40:15 ---Mechanika sov w FW jest kompletnie zjebana i nikt się nią nie przejmuje. Póki FW na tierze 3/4 nie będzie najlepszym miejscem do zarabiania ISKów grze, to tak będzie (gdzie indziej można wyciągnąć regularne 200-300 mln ISK/h).

--- Koniec cytatu ---

Moment - czy w tym, co zaznaczyłem wyżej, nie ma błędu? Czy to "nie" jest tam potrzebne? Bo jeśli chcesz mi powiedzieć, że milicja ma być najlepszym miejscem do zarabiania kasy...

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Azbuga w Czerwiec 09, 2013, 11:05:29 ---a ja uważam że nie jest zjebana - ta cyklicznośc jest fajna bo dzięki temu nei ma dominacji jednej strony co już kiedyś było

--- Koniec cytatu ---
I dobrze było! Żaby won z Black Rise!

Problem FW to własnie kasa - to miało być pvp + ISKi a nie ISKi za NPCowanie w low.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej