Eve Online > Dyskusje ogólne
O wyższości czegoś tam na czymś tam (było: Odp: POLITYKA W EVE)
[BWTF] Xapitan Bomba:
"yhym... love is in the air!" Ja to jak was czytam to stwierdzam, że w jakiś pokręcony sposób wy to lubicie ze sobą dyskutować ^^
Alice9:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 10:00:24 ---Dobry post.
To czego ja nie mogę zrozumieć, to to, że każdy normalny gracz mający odrobinę oleju w głowie, zorientuje się jak to wygląda od środka, po czym stwierdzi "fuck this shit" i poszuka czegoś
--- Koniec cytatu ---
tyle że provi to nie shit - w "true pvp ally" są dramy, spiny, wały - provi to naprawdę przyjemne wakacyjne klimaty gdzie można sobie podziubać i poginąć za cesarzową.
SokoleOko:
--- Cytat: Alice9 w Czerwiec 05, 2013, 13:18:51 ---tyle że provi to nie shit - w "true pvp ally" są dramy, spiny, wały - provi to naprawdę przyjemne wakacyjne klimaty gdzie można sobie podziubać i poginąć za cesarzową.
--- Koniec cytatu ---
W ilu true PvP ally byłeś?
Jeśli giniesz bo FC nawalił = shit. Jeśli giniesz po poleciałeś w "z dupy ficie" = shit. Jeśli giniesz, bo reszta floty daje dupy, ale nikt nic potem z tym nie robi = shit
"Show a good looser and I'll show you a looser" - Vince Lombardi.
MGGG:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 13:23:10 ---Jeśli giniesz bo FC nawalił = shit. Jeśli giniesz po poleciałeś w "z dupy ficie" = shit. Jeśli giniesz, bo reszta floty daje dupy, ale nikt nic potem z tym nie robi = shit
--- Koniec cytatu ---
A jesli giniesz, bo przeciwnik był lepszy, to co?
Goomich:
--- Cytat: Alice9 w Czerwiec 05, 2013, 13:18:51 ---tyle że provi to nie shit - w "true pvp ally" są dramy, spiny, wały - provi to naprawdę przyjemne wakacyjne klimaty gdzie można sobie podziubać i poginąć za cesarzową.
--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi o to żeby poginąć za cesarzową tylko, żeby tamte sukinsyny poginęły za republikę.
- Space Patton.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej