Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP Mintchip
Soulscream:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 06, 2013, 17:57:38 ---o co chodzi z tą wishlistą?
fani jej prezenty na urodziny sprawili?
to nawet ciekawe- EVE-Online-Car-Decal-Sticker :
http://www.amazon.com/EVE-Online-Car-Decal-Sticker/dp/B003HOPB1O/ref=wl_it_dp_v_nS_nC?ie=UTF8&colid=2BE1RCIUQ3DZW&coliid=I1DX1A53B546TV
Swoją drogą te książeczki eve jakie mają wysokie oceny, a z tego co tutaj ludzie mówili to niezłe szmiry. 8)
--- Koniec cytatu ---
To są potrzebne jej rzeczy. Nie na urodziny. Jak jej kupisz to dostaniesz wirtualnego buziaka.
HammerSnake:
yyy? ???
Jak tu się dziwić, że ją zatrudnili. 8)
Doom:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 06, 2013, 18:06:15 ---yyy? ???
--- Koniec cytatu ---
Noż kur... typowa lista typu "jeśli chcesz mnie uszczęśliwić to nie zastanawiaj się co by mi kupić tylko co kupić z tej listy"
--- Cytuj ---Swoją drogą te książeczki eve jakie mają wysokie oceny, a z tego co tutaj ludzie mówili to niezłe szmiry. Czy jednak warto zajrzeć?
--- Koniec cytatu ---
Empyrean jest średnie, dopiero polskie wydanie pruszynskiego robi z tego gówno na resorach
--- Cytuj ---(w takich chwilach każdy zadaję sobie pytanie 'dlaczego ja jeszcze nie pracuje w ccp?')
--- Koniec cytatu ---
I pewnie to zazdrość w mniejszym lub większym stopniu bije od ludzi któ¶zy plują hatem w tej kwesti. Sam zresztą nie jestem w pełni obiektywny i też się zastanawaim czemu ktoś taki a nie ja, a jeśli nie ja to znam kilka osób których zatrudnienie przez ccp do np dev teamu uznałbym za bardzo dobry ruch :P
Goomich:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 06, 2013, 18:10:23 ---Empyrean jest średnie, dopiero polskie wydanie pruszynskiego robi z tego gówno na resorach
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Doom w Czerwiec 06, 2013, 18:10:23 ---I pewnie to zazdrość w mniejszym lub większym stopniu bije od ludzi któ¶zy plują hatem w tej kwesti. Sam zresztą nie jestem w pełni obiektywny i też się zastanawaim czemu ktoś taki a nie ja, a jeśli nie ja to znam kilka osób których zatrudnienie przez ccp do np dev teamu uznałbym za bardzo dobry ruch :P
--- Koniec cytatu ---
http://www.ccpgames.com/en/jobs
Dziewczyna zamiast was dostała pracę, o którą nawet się nie staraliście:
Dux:
--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 06, 2013, 18:05:41 ---To są potrzebne jej rzeczy. Nie na urodziny. Jak jej kupisz to dostaniesz wirtualnego buziaka.
--- Koniec cytatu ---
Krótko mówiąc dziewczyna nadal scamuje w najlepsze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej