Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP Mintchip
MGGG:
Zeby byc "twarza" czegos, szczegolnie w necie, nie trzeba miec wielkich umiejetnosci i bogatego cv. Wiec to jest budka z hot-dogami. :P
Goomich:
I teraz mam przez was ochotę na hot doga jak Lipski na pizzę.
HammerSnake:
ee tam wdroży się dziewczyna.
w korpo do działów it też są brane w miarę wyglądające dziewczyny bez prawie żadnej wiedzy, wystarczy że się interesują programowaniem, nawet jak totalnie nic nie umie zrobić, to hrowiec dostaje orgazmu, że może dziewczynę na dział rzucić, jeszcze jej dają stawkę jakby miała kilka lat doświadczenia zawodowego.
Serio jak ktoś się może nie znać na fpsie, jak ma dostęp do ludzi którzy tworzą tą grę i jeszcze człowieka zmuszają i motywują kasą, żeby się o tej grze doinformował? Tydzień dwa tygodnie i będzie wiedziała więcej niż wszyscy pro eksperci wymądrzający się na forach, napierdalający od alfy razem wzięci.
W sumie nie wiedziałem, że aż tak jej ludzie nie lubią? Takie głupoty gada na tym kanale? Chyba zawsze było tam więcej like niż dislikeów.
Czy to zazdrość zwykła? :P
Alice9:
--- Cytat: FITTIpalti w Czerwiec 06, 2013, 06:17:17 ---2. nie wiem czemu sie czepiacie laski, fajna jest. Zal wam dupę ściska że wy pro eve gracze nie macie tej fuchy ?
--- Koniec cytatu ---
ccp ma kłopot ze stawianiem na swoim i z wygrywaniem z graczami we własną grę, więc zatrudnili specjalistkę od tego.
żeby się tylko pan prezez z ccp nie przeliczył i żeby sam szybko stołka nie stracił na rzecz mintchip.
jesteśmy wszyscy i tak tylko betatesterami eve które ma wejść na konsole - paru starych ludzików których mają zastąpić nowi frajerzy płacący krocie ze świata playstation.
MGGG:
Ciekawy obraz świata wielkiego biznesu za wielką wodą z Pcimia Dolnego. Szkoda, że widać na nim tylko najbliższą stodołę i pole mleczy. Jak o Jana Napomucena Glowackiego...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej