Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP Mintchip
Phobeus:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 16:15:33 ---Biorąc pod uwagę żałośnie niski kurs ISK (korony islandzkiej), obecnie pensje w CCP raczej dupy nie urywają.
--- Koniec cytatu ---
Islandzki rząd sztucznie utrzymuje wysoka inflacje ISK blokując wymienialność waluty za granicą, przez co gospodarka kraju nie jest hamowana i produkty nadal są atrakcyjne na rynku międzynarodowym. Oznacza to tyle, że płace i poziom życia w kraju nie są gorsze, niż w okresie sprzed krachu islandzkiego systemu finansowego z końca 2008 roku. Mówię jak jest.
Larving:
Ta laska oscamowała Garmona i chodziła z Chribbą z tego co wiem. Natomiast co do pracy w CCP, to spodziewam się że będzie miała być twarzą firmy w sprawach DUSTA, pewnie będzie feedback zbierała i może jakieś filmiki skrobała na kanał YouTUbe CCP
Dux:
--- Cytat: Larving w Czerwiec 05, 2013, 18:54:05 ---Ta laska oscamowała Garmona i chodziła z Chribbą z tego co wiem.
--- Koniec cytatu ---
Trochę głupio. Udany scam na Chribbie powinien raczej przynieść większe profity :P
[VIDE] Herezja:
Nie wiedząc co to za babka i szukając jej zdjęcia w google znalazłem to (było wyszukane jako 1)
SokoleOko:
Tbh, równie dobrze Tusk mógłby zatrudnić Dodę w roli rzecznika rządu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej