Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP Mintchip
Isengrim:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 05, 2013, 17:08:15 ---usunęli topic?- page not found
--- Koniec cytatu ---
Możliwe. Poziom hejtu był taki, że zaczeli ludziom wpieprzać bany z gry. :)
Doom:
Czy większosć komentarzy była ukierunkowana niezależnie od słownictwa w sentencję typu "przynajmniej wreszcie zniknie Twój kanał z YT"? :P
Isengrim:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 05, 2013, 17:17:35 ---Czy większosć komentarzy była ukierunkowana niezależnie od słownictwa w sentencję typu "przynajmniej wreszcie zniknie Twój kanał z YT"? :P
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale bany leciały za komentarze o jej cyckach (a właściwie braku).
Skeer:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 05, 2013, 16:15:33 ---Biorąc pod uwagę żałośnie niski kurs ISK (korony islandzkiej), obecnie pensje w CCP raczej dupy nie urywają.
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że CCP jako firma zarabiająca głównie na rynkach poza Islandią płaci swoim pracownikom w takiej walucie, jakiej oni sobie życzą - niekoniecznie islandzkiej.
EDIT
Ale moja czysto złośliwa strona nakazuje mi śledzić wyniki finansowe samej firmy - czy w którymś momencie nie zostanie zrealizowany jakiś duży, nietypowy przelew na Cypr, czy inne Antyle... ;)
Doom:
Na Cypr raczej nie. Raz już UE sięgło z łapami do kieszeni ludzi którzy tam trzymali kasę. Wątpię żeby znalazł się naiwniak który uwierzy w twierdzenia że to był pojedynczy przypadek który się nie powtórzy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej