Eve Online > Patche i dodatki

Nowy hacking

<< < (6/8) > >>

Azradiel:
Jedyne co mnie boli w tym wszystkim, to że nie mam slota na cargo scaner :P chyba, ze wywalę afterburnera...

Siro:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 06, 2013, 09:40:07 ---Jeszcze jedna sprawa, może ktoś sie orientuje czy jakość lootu zależy od security systemu ?

--- Koniec cytatu ---

Z tego poradnika co był wklejony wcześniej: "Overall, I’ve gotten 5-10m a structure on average in nullsec (~40-60m/site), with some higher-value drops as well"
Ja w Hi-sec 0.8 miałem 5m/structure i tylko 2 struktury, czyli 10m/site.

Wychodzi na to, że jak oni w 0.0 mieli 5-10m na strukturę to jakość lootu nie zależy od security, ale może zależy ilość site'ów? Ja widziałem w 0.8 najwięcej 3 structury, a wg. ich opisu w null było ich znacznie więcej.

Azradiel:
Pytanie, można te małe wylatujące pojamniki dodać do overview albo zrobić zeby było widać ich nazwy ?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Azradiel w Czerwiec 06, 2013, 10:11:07 ---Pytanie, można te małe wylatujące pojamniki dodać do overview albo zrobić zeby było widać ich nazwy ?

--- Koniec cytatu ---
Niestety nie da się.

Nosum Hseebnrido:
Czy to nie jest tak że im większy statek tym łatwiej jest wyłowić więcej tych minikontenerów, bo krócej się je ściąga?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej