Eve Online > Patche i dodatki

Nowy hacking

<< < (4/8) > >>

Asag:
Mnie tylko ten zwiewający loot denerwuje.

Gaunt:
ten Scorpion to dopiero musiałobyć close pvp

zjammowany biedaczek nawet nie powalczył :-)

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Asag w Czerwiec 05, 2013, 20:37:18 ---Mnie tylko ten zwiewający loot denerwuje.

--- Koniec cytatu ---
Jak to jest, im więcej się ma hacking modułów tym więcej możesz ściągnąć do siebie tych puszek, czy zawsze da się tylko jedną?

Siro:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Czerwiec 05, 2013, 21:49:35 ---Jak to jest, im więcej się ma hacking modułów tym więcej możesz ściągnąć do siebie tych puszek, czy zawsze da się tylko jedną?

--- Koniec cytatu ---

Po wygraniu gry wylatuje wiele puszek naraz z 1 punktu i zaczynają odlatywać w różnych kierunkach (powoli). Zbierasz je do momentu, w którym po prostu nie znikają. Samemu można zebrać ok połowę tych kontenerów. Nie liczyłem ile na raz wypada, ale jest ich chyba kilkanaście. Warto po najechaniu myszką zobaczyć opis takiego kontenera - "data container", "parts container" i zbierać tylko te bardziej wartościowe.

Nie mam jak narazie w tym dużo doświadczenia: w hi-sec 0.8: 2/2 otwarte - loot 10 milionów ISK.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Czerwiec 05, 2013, 21:49:35 ---Jak to jest, im więcej się ma hacking modułów tym więcej możesz ściągnąć do siebie tych puszek, czy zawsze da się tylko jedną?

--- Koniec cytatu ---
Ilość modułów nie ma znaczenia, na raz można ściągnąć tylko jedną, świecącą sie na zielono. Zauważ że gdy ściągasz taka puszkę, wszystkie inne świecą na żółto.
W pojedynkę nie ma chyba możliwości wyłapania wszystkich, mój rekord to 10 puszek  ;)
Z tym że nazwa puszki chyba ma niewielkie znaczenie, łapałem przede wszystkim z nazwą blueprint a w cargo nie pojawił sie nawet jeden, za to masa jakiegoś śmiecia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej