Eve Online > Dyskusje ogólne

Shipy dla nubich w pr0 corpach [Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy]

<< < (6/7) > >>

GlassCutter:
Vigil jeden czy dwa, ok. Potem to już przerost formy nad treścią. Ja się pytam czemu nie maulus, który jest totalnie uber, op i co tam jeszcze.

MGGG:
Bo Vigil jest matarskim shipem, a prawdziwi pvp latają tylko matarskimi shipami???  ;) ;)

http://www.bu-fu.org/kb/?a=corp_detail&crp_ext_id=849473841&view=ships_weapons

ps. drejka tez matar projektował ;)

Centurion:
@MGGG
Kwestia ścieżki skilowania, młodzi poprzedniego rzutu już załapali, że zrobienie skili 'energetycznych' na 4 nie zajmuje dużo czasu a bardzo upraszcza życie. ;)

A co do statku to fakt, slasher lepszy na tackla/scouta.

Matarskie shipy... matarskie shipy śmierdzą w środku, ja jakoś nimi nie latam i daję radę ;)

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Czerwiec 04, 2013, 14:15:10 ---Kiedyś to przynajmniej można było noobka w drejka wsadzić i coś tam robił (jako np. dodatkowy cel dla floty przeciwnika  >:D).

--- Koniec cytatu ---

Wbrew pozorom do Nagi nie jest dalej niż do Drake'a. A lata się tym łatwiej niż dawnym Cartelowym drejem.

Podziwiam fontannę postów w tym temacie, widać że patch day :)

Centurion:

--- Cytat: MGGG w Czerwiec 04, 2013, 14:15:10 ---To jest niestety duzy problem z mlodymi charami w takich flotach jak Cartelowa. Zostaje im funkcja "oczu" plus świecenie laserem. Na wszystko inne brakuje skilli, a wyskillowanie cepa nic nie daje, bo i tak za takling odpowiadają bardziej wyspecjalizowane shipy. W sumie ścieżka donikąd. Fun szybko znika, skilowanie sie dłuży, a człek niczego sie nie uczy tylko skilluje i skilluje wymarzony ship.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz może zanim zaczniesz klepać mądrości zrób jedną z kilku rzeczy:
- zapytaj młodych u nas jak im się lata i ile mają funu z tego 'świecenia laserkami po oczach'
- polataj kiedyś czymś innym niż crapem w lolsecu (o ile masz skile ;) )
- pomyśl najpierw :P (największą bzdurę wykreśliłem, żeby było ci łatwiej )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej