Eve Online > NoobGarten

Inkruzje czy one się despawnują?

<< < (2/5) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: sztosz w Czerwiec 03, 2013, 18:53:17 ---Wkurza mnie to po prostu że jest inkruzja w "domowej" konstelacji i nikt "jej" nie próbuje ubić i wisi i wisi i mnie wkurza :P

--- Koniec cytatu ---

Nie ruszana Incursja znika sama z siebie po 7 dniach (coś jak katar).

Nikt tego nie robi? ISK leży na progu w dużych ilościach, a ci nie robią. Albo skilla nie ma (nie, sorry, drake to nie jest ship na incursje), albo w dupach się od sova przewraca. Albo obie rzeczy na raz :P

Doom:
Podejrzewam ze poprostu siedzi w miejscu w którym nie ma innych raciarek niż lol fitowane cariery walące z 13+ sentraczy :P
A skoro incursja to nie ma jak dowieźć nowych bo cyno jamowane, a na gatach campy

a drke daje rade na incursji przynajmniej dawał przed kastracją, niemniej skile musiały być bdb a piloci logistyków bardzo ogarnięci

Zgudi:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 03, 2013, 18:57:03 ---Nie ruszana Incursja znika sama z siebie po 7 dniach (coś jak katar).

Nikt tego nie robi? ISK leży na progu w dużych ilościach, a ci nie robią. Albo skilla nie ma (nie, sorry, drake to nie jest ship na incursje), albo w dupach się od sova przewraca. Albo obie rzeczy na raz :P

--- Koniec cytatu ---
Inkursje nie są aż tak bardzo dochodowe, ale są ryzykowne. Latasz w tym z logistyką i pimp szipie. Zdarza się że coś pujdzie nie tak (w 99% przypadach z winy kolegów z floty) i jesteś 1b w plecy. A to "zdarza się" nie jest wcale rzadkie, a nawet częste jak lecisz z nieznaną randomową flotą.

Doom:
Zgudi jak latasz w taniźnie za 1b to wiesz... :P
Ekipa w której latałem jako najtańsze shipy miała logistyki warte po pół dużej bańki, pozstały sprzet był w okolicy 2-3 dużych baniek

Zgudi:
Chodzi mi o to, że jak lecisz na Inkursje to musisz lecieć z ludzmi, których znasz, z którymi latałemś wcześniej i którzy znają się na Inkursji = możesz im ufać. Bo inaczej to statek za 2-3b stracisz tak samo szybko jak taki za 150m i gówno zarobisz :)

W randomowych flotach wystawianie do wiatru, nieodpowiedzialność, lekkomyślność i niewiedza są często spotykane.

To z kim lecisz ma 10 razy większe znaczenie dla twojedo zysku niż to w czym lecisz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej