Eve Online > Dyskusje ogólne
DDoS na TQ
Alice9:
trochę duża skala tego ataku jak na paru niezadowolonych graczy, w tego eva to wsumie już gra paru starych dzidków :) - ile to przepustowości trzeba aby całą firmę wyłączyć z internetu na tak długo. Putinowi na odcisk wleźli czy co.
Xeyo:
Jednyna aktualnie zadowolona osoba jest chyba moja kobietka. Zamiast przewozic wirtualne smieci do piekielnych kozek, wynioslem te autentycznie smierdzace, obralem ziemniaki i wbudowalem jej radio w aucie.
Jak te serwery jeszcze kilka dni beda wylaczone, to mi sie moja ryba jeszcze oswiadczy. Argh.
Alice9:
kiedyś w stanach dokładnie w nowym yorku na ileś godzin wyłączyli prąd - potem po 9 miesiącach urodzło się strasznie dużo dzieci.
kiedyś wystarczyło wyłączyć prąd, czyżby dzisiaj server? - ten postęp.
Sokole - ale dałeś POpis fcowania ostatnio - może ci trochę isków wysłać bo brak isk przez ciebie krzyczało z powodu tej biednej nietypowo zafitowanej t3ki.
a że Sokół też stworzenie boże, nie można go tak skazywać na farmę po 10h dziennie i po 10mil isk od community za bycie jedynym polskim FC powinien dostać.
czy szanowni panowie posłowie przyjmą projekt tej ustawy ochrony Sokoła polskiego?
Dux:
Łocho, chyba widać już pierwsze oznaki zniecierpliwienia przedłużającym sie dt :P
GlassCutter:
--- Cytat: Dux w Czerwiec 03, 2013, 11:19:49 ---Łocho, chyba widać już pierwsze oznaki zniecierpliwienia przedłużającym sie dt :P
--- Koniec cytatu ---
To on już wyszedł z dołka? ::) Jak ten czas szybko leci... Za szybko...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej