Eve Online > Dyskusje ogólne

DDoS na TQ

<< < (8/17) > >>

Colonel:
no ale extra dzien do subskrypcji to by mogli dorzucic :p

aciddrinker:
a w tvn juz o tym nie mówili ?

na pewno jakąś teorie spiskowa da się stworzyć, np. gooni i test wraz pl obsrali się o swoje tech imperium w związku z nowymi moonami i blokują serwery :D

LosBekoczoS:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 02, 2013, 23:20:41 ---Ostatni ddos żadnych nie przyniósł o ile pamiętam.
Nie oni zawalili, wiec i nie "wyrównywali" ew. strat.

--- Koniec cytatu ---
Hym mozna polemizowac czy oni nie "zawalili" imho powinni cos dac ( sp + bonus day do acc ) Generalnie wiem jedno ze jak poraz kolejny dostaniemy SP do "starszej" postaci na koncie to juz zaczynam pisac ze jakim prawem tam daja a nie postaci co wlasnie sie skiluje i miala zdazyc z deskami na lvl 5 przed wychodzacym patchem.

Zgudi:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 02, 2013, 23:20:41 ---Ostatni ddos żadnych nie przyniósł o ile pamiętam.
Nie oni zawalili, wiec i nie "wyrównywali" ew. strat.

--- Koniec cytatu ---

Ale nie ja zawaliłem, więc chcę SP! :P

Phobeus:

--- Cytat: Zgudi w Czerwiec 02, 2013, 22:27:12 ---Ja bym wysnuł "teorię spiskową" taką, że CCP ma z czymś bardzo poważny problem i pozorując atak DDOS chce kupić więcej czasu, aby to naprawić.

--- Koniec cytatu ---
To samo przeszło mi przez myśl, kiedy późnym popołudniem przeczytałem komunikat o ddos'ie. Raz, że problemy z serwerami pojawiały się i znikały od około doby, dwa że cosik długo się ociągali z podaniem tej informacji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej