Eve Online > NoobGarten
Drony
[VIDE] Herezja:
Drony (za wyjątkiem Fighter-ów i Fighter Bomber-ów) w momencie użycia warpa (odlocie z danego miejsca) po prostu się gubią i musisz odzyskać nad nimi kontrole (zwykle podlecieć do nich i ściągnąć do ładowni).
Siri Irme:
Drony to ogólnie humorzaste istotki. Pomimo zaznaczonych opcji nie zawsze robią to, co im się każe. Jeżeli zostaniesz zaatakowana i dopiero wtedy wypuścisz drony w trybie "agressiv" , z sobie tylko wiadomych powodów nie kiwną nawet palcem (czy co one tam mają) w Twojej obronie. Trzeba wskazać im cel i kazać atakować. Wtedy wykończą całe zgrupowanie wroga. ALEeee... jeżeli już wcześniej drony będą wesoło hasać wokół Twojego statku, i pojawią się raty z zamiarem zrobienia Ci krzywdy, to drony automatycznie polecą na wroga 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 19, 2013, 10:13:55 ---Drony (za wyjątkiem Fighter-ów i Fighter Bomber-ów) w momencie użycia warpa (odlocie z danego miejsca) po prostu się gubią i musisz odzyskać nad nimi kontrole (zwykle podlecieć do nich i ściągnąć do ładowni).
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy wrócić na grida, ppm na HUDzie i reconnect to drones.
Proxima Alland:
@Siri,
Dokładnie tak było jak piszesz. Ale możesz mnie oświecić, jak mam kazać dronom atakować? Jak dronem oznaczyć cel? Help :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Proxima w Wrzesień 19, 2013, 10:32:53 ---@Siri,
Dokładnie tak było jak piszesz. Ale możesz mnie oświecić, jak mam kazać dronom atakować? Jak dronem oznaczyć cel? Help :D
--- Koniec cytatu ---
Lokujesz cel, ppm na drony in space (w okienku dron), engage target, a najlepiej w ustawieniach opcje ataku podpisać pod jakis klawisz, np F8 czy co tam Ci pasuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej