Eve Online > NoobGarten
Drony
Dinozauriusz II Urwiryj:
Odgrzeje trupa... Da się wskazać cel dronom będąc zjammowanym, czy już tylko same będą się rzucać na randomowe cele (bo oczywiście ustawione na aggresive)?
Lt Rook:
Nie da się. Przypadkowo polecą w cel który jest w zasięgu (zgodnie ze skillami/modułami) ich operowania.
Jedyne co możesz robić aby trafić nimi w ten cel w który chcesz to patrzeć do kogo lecą, odwoływać je i wypuszczać ponownie, aż w końcu trafią :P
Proxima Alland:
Tak o dronach piszecie, to dorzucę swoje pytanie.
Wczoraj kopałam sobie w asteroidach i nagle pojawiły się raty. A że byłam już pełna, to skoczyłam szybko do stacji i wróciłam dokładnie w to samo miejsce. Od razu byłam atakowana. Wypuściłam Hobgobliny i..... Nic! Nie zaczęły atakować. Kilka razy wypuszczałam i zbierałam ale nie zaczęły walczyć. WTF?
I drugie pytanie.
Czy muszę chować drony, jak orbitują wokół mnie a ja chcę gdzieś przelecieć? (w obrębie jednego pasa asteroid)?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Proxima w Wrzesień 19, 2013, 09:05:45 ---Tak o dronach piszecie, to dorzucę swoje pytanie.
Wczoraj kopałam sobie w asteroidach i nagle pojawiły się raty. A że byłam już pełna, to skoczyłam szybko do stacji i wróciłam dokładnie w to samo miejsce. Od razu byłam atakowana. Wypuściłam Hobgobliny i..... Nic! Nie zaczęły atakować. Kilka razy wypuszczałam i zbierałam ale nie zaczęły walczyć. WTF?
I drugie pytanie.
Czy muszę chować drony, jak orbitują wokół mnie a ja chcę gdzieś przelecieć? (w obrębie jednego pasa asteroid)?
--- Koniec cytatu ---
AD1: musisz w okienku z dronami kliknąć lewy górny róg i ustawić "agressiv", poza tym drony nie zaatakują dopóki Ty nie zostaniesz zaatakowana.
Ad2: nie musisz chować, chować musisz gdy chcesz warpnąć/skoczyc via brama
Proxima Alland:
Super, wielkie dzięki :D To mi znacznie ułatwi sprawę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej