Eve Online > NoobGarten
Tackler
Doom:
Długością punkta to w sumie przebijesz tylko cepy, ale hic z t2 bańką na skrypcie i skilem na 5 też ma całkiem konkretny zasięg i nawet 8 wcs w low pacjenta nie uratuje jak mu założysz taki punkt ;)
A do tego tank :P
Dux:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Czerwiec 02, 2013, 12:53:56 ---EDIT: Ok, claymore ma bonusy do skirmish linków, w tym interdiction manouvers. A Loki?
--- Koniec cytatu ---
Te trójki moga robić jako nieskanowalne/trudnoskanowalne off grid boostery, no i maja też wśród subsystemów taki, dzieku którym moga robic za heavy recony (przynajmniej loki z subsystemem do zasiegu weba i protek z takim do zasiegu punkta).
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 02, 2013, 14:21:10 --- hic z t2 bańką
--- Koniec cytatu ---
To Hic'e działają w low-secu?
Doom:
W wersji ze skryptem. Wtedy zamiast bańki dają punkta o sile 99. Zasięg jeśli się nie mylę jest taki sam jak promień bańki bez skryptu, a ten z kolei jest boostowany o pare procent przez poziom skila hic.
Nie mam pod ręką eft ani nic podobnego ale z tego co pamiętam hic na skilu 4 z t1 super punktem mógł trzymać za pysk supera i nic poniżej oficerskiego neuta nie pozwalało superowi sie zerwać w inny sposób niż przez kasację hic'a, czyli jakieś 30+ km zasięgu, t2 oczywiście więcej.
Hic skill na 5 z t1 disruptorem = bańka 20km / 30km punkta
Hic skill na 5 z t2 disruptorem = bańka 24km / 36km punkta
Nie mam czasu szukać infa czy działają na ten super punkt linki do taklingu itp, z tego co pamiętam w każdym razie 36km to mniej więcej zasięg palonego punkta t2 który dostaje bonus od claymora na 5 z mindlinkiem
Dinozauriusz II Urwiryj:
30 km to bez szału... 30 km ma republic fleet disruptor bez niczego (36km overheated). Takie coś+bonusy Gallentyjskich reconów+bonus Matarskiego Commanda= DAT POINT :) Poprawcie mnie proszę jeśli coś porąbałem w moim planie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej