Eve Online > NoobGarten
Tackler
Colonel:
ocknij sie!!!
jeden sensor dumpner i masz klopoty,
jeden jamer i nie dzialacie,
jeden przytomny Cynabal i spadasz nim zrobisz zwrot przez skrzydlo
jeden z 1400 artami i puff, do tego ludzie tez maja rozne drony...
mozliwosci jest jeszcze pare, dlatego tak przyjemnie podcina mi sie twoje skrzydla drewniana piłą,
zebys potem nie byl rozczarowany dlaczego twoj "orginalny" pomysl nie wypalil...ale probuj ;)
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Colonel w Czerwiec 02, 2013, 17:59:25 ---ocknij sie!!!
jeden sensor dumpner i masz klopoty,
jeden jamer i nie dzialacie,
jeden przytomny Cynabal i spadasz nim zrobisz zwrot przez skrzydlo
jeden z 1400 artami i puff, do tego ludzie tez maja rozne drony...
mozliwosci jest jeszcze pare, dlatego tak przyjemnie podcina mi sie twoje skrzydla drewniana piłą,
zebys potem nie byl rozczarowany dlaczego twoj "orginalny" pomysl nie wypalil...ale probuj ;)
--- Koniec cytatu ---
Miałbyś rację, gdyby chodziło o jakąś zorganizowaną flotę z ustaloną taktyką etc., ale tu chodzi o wymordowanie stada kerbirów ludojadów, które rzuciły się watahą bo ich kolega w Stabberze zapunktował w systemie obok Dreja... czy w innej podobnej sytuacji. Chodzi o to żeby zapunktować ich wszystkich i wybić do nogi.
Doom:
Że nie wspomnę o stuacji kiedy to w wskakujecie a nie siedzicie na kampie i łapać też trzeba.
A kerbirom ludojadom radzę Ci nie podskakuj, bo jak jeden drugi raz dostaniesz wpierdol od gościa który 99 ze 100 straconych przez pare lat gry statków wtopił na ratach to Ci się śmiać odechce, względnie na centrali pojawi się kolejny zabawny km typu orka zjadła dramiela itp >:D
Azbuga:
kerbiry ludojady :) podoba mi sie - fajna nazwa na korpa :)
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 02, 2013, 18:11:40 ---Że nie wspomnę o stuacji kiedy to w wskakujecie a nie siedzicie na kampie i łapać też trzeba.
A kerbirom ludojadom radzę Ci nie podskakuj, bo jak jeden drugi raz dostaniesz wpierdol od gościa który 99 ze 100 straconych przez pare lat gry statków wtopił na ratach to Ci się śmiać odechce, względnie na centrali pojawi się kolejny zabawny km typu orka zjadła dramiela itp >:D
--- Koniec cytatu ---
Jest konkretny plan i taktyka pod tą akcję, nigdzie nie będziemy wskakiwać. To ma być egzekucja >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej