Eve Online > NoobGarten
Officer spawny....
Dinozauriusz II Urwiryj:
Sokole... mam tylko nadzieję, że wyczułeś w moim pytaniu tą delikatną niczym batalion pancerny Armii Czewrwonej nutkę ironii i sarkazmu :)
EmiLLos:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 31, 2013, 12:29:43 ---Swoją drogą jak kiedyś oficerowie byli raczej lol-oficerami cienkimi jak dupa węża tak teraz CCP przegięło ździebko w druga stronę.
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzili, bo dalej da rade go tak latwo zabic, ale trzeba wiedziec jak albo miec srodki do tego. W koncu o to chodzi zeby losowy noobek w vadze szukajac faction spawnow nie mogl go zabic.
SokoleOko:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Maj 31, 2013, 13:05:35 ---Sokole... mam tylko nadzieję, że wyczułeś w moim pytaniu tą delikatną niczym batalion pancerny Armii Czewrwonej nutkę ironii i sarkazmu :)
--- Koniec cytatu ---
I vice versa, bo nie spodziewałem się po Tobie planów podboju 0.0 Kestrelem :)
Goomich:
Zależy ile tytanów wskoczy, gdy ten Kestrel postawi cyno. :P
Theronth:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 31, 2013, 10:50:07 ---Mieszkalem tam pare lat, i nigdy nic o zadnym oficerze nie slyszalem. Na petycje devsi dawno temu odpisali, ze oficerowie spawnuja sie tylko w home regionie danej nacji, a GW mimo, ze wystepuja tam Angelsowe raty jest regionem Thukkerow, czyli na nic wiecej niz Domination nie mozna liczyc. Byc moze masz jakies nowsze informacje, albo czerpiesz je z innego zrodla niz CCP, ale raczej zdziwilbym sie gdyby w miedzyczasie cos pozmieniali w tej materii, zwlaszcza ze mieszkalismy kiedys z Zabijakami w umdq i 8dl (gdzie wedlug Twojej teorii powinny sie spawnic oficer spawny), Domination ratow i konwojow bylo pelno, ale oficera ani jednego. Byc moze to tylko pech, ale nigdy tez nie slyszalem, zeby jacys rezydenci GW od czasow F0undation i Cult of War trafili oficera.
--- Koniec cytatu ---
To nie jest teoria, tylko fakty. Nie wykluczam, że GW może być zbugowane lub 'wyjątkowe' pod tym względem, ale co do reszty regionów nie mam wątpliwości.
W swojej karierze kilka razy miałem officera: raz Setele w AL8-V4, raz Cormack w 6VDT-H ( ubiłem go HAM dreakiem na połowie armora ), raz Thon w YJ3-UT i Hakim w X2-ZA5 ( gdy awoxowałem corp Jabolexa, spotkałem go na bramie ).
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Maj 31, 2013, 11:10:38 ---Ok, polecę szukać oficerów do Venal :)
--- Koniec cytatu ---
Konkurencja owszem jest, ale tylko przez jakąś godzinę po DT, gdy wszyscy szukają randomowych spawnów. Alternatywna opcja to belt ratting, prędzej czy później jakaś Kaikka się zespawni. Nie żeby nie dało się wdupić, ale są w Venal miejsca gdzie mało kto zagląda poza pasterzami botów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej