Eve Online > NoobGarten
Officer spawny....
Skeer:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 31, 2013, 11:17:05 ---BTW, poczytaj najpierw co taki rat potrafi - Gooni i ich pety dropią na nie carriery i supercarriery ;)
--- Koniec cytatu ---
:)
Ja ostatniego oficera zabiłem po 30 minutach męk i próbowania różnymi statkami - niemal wjebałem vagasa, potem dominixa, geddona, w końcu pomyślałem, że może alt na noobowskich skillach do ravena da radę. I dał.
Dinozauriusz II Urwiryj:
hmm.... czyli Kestrelem raczej nie da rady? :(
EmiLLos:
--- Cytat: Skeer w Maj 31, 2013, 12:01:58 ---:)
Ja ostatniego oficera zabiłem po 30 minutach męk i próbowania różnymi statkami - niemal wjebałem vagasa, potem dominixa, geddona, w końcu pomyślałem, że może alt na noobowskich skillach do ravena da radę. I dał.
--- Koniec cytatu ---
2 minuty 20 fighterkami. Ale co ciekawe officer sanshy zabieral mi na cykl okolo 40k capa a cykl trwal 20-30 sekund bodajze :D
Pol Kent:
Swoją drogą jak kiedyś oficerowie byli raczej lol-oficerami cienkimi jak dupa węża tak teraz CCP przegięło ździebko w druga stronę.
SokoleOko:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Maj 31, 2013, 12:11:08 ---hmm.... czyli Kestrelem raczej nie da rady? :(
--- Koniec cytatu ---
Oficera... Kestrelem... w Venal...
Zanim zapytasz - nie, także nie da się wysadzić w powietrze Parlamentu Europejskiego przy użyciu petardy za 2 złote :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej