Eve Online > NoobGarten
Problem z rodzajem płatności
JokerThief:
Witam,
Znajduję się w niepewnej dla mnie sytuacji. Na stronie głównej EvE online znajduje się lista rodzajów płatności, jakie pozwolą otrzymać nagrodę za Buddy Trial osobie, która zaprosiła mnie do gry. Niestety nie mam bladego pojęcia czy sklepy w Polsce ( mimo tego, że są uprawnionymi resellerami kodów do eve) sprzedają odpowiednie kody.
Czy poniższy kod pozwoli mi subskrybować konto w odpowiedni sposób? I czy jest to ETC?
Karta Prepaid 30 dniowa w sklepie Inexus.pl
Będę wdzięczny za rozjaśnienie tej sytuacji.
Pozdrawiam
Poprawiłem link.
Ulf Nitjsefni:
Jeśli mogę coś doradzić to zakup kluczy przez sklep Origin. Aktywacja konta + 60 dni gry + ciekawe itemki jako bonus. I to za 80pln, nie z 99. Chyba najlepsza oferta jaką w tej chwili mamy. Pozdrawiam.
Soulscream:
--- Cytat: JokerThief w Maj 29, 2013, 11:28:07 ---Witam,
Znajduję się w niepewnej dla mnie sytuacji. Na stronie głównej EvE online znajduje się lista rodzajów płatności, jakie pozwolą otrzymać nagrodę za Buddy Trial osobie, która zaprosiła mnie do gry. Niestety nie mam bladego pojęcia czy sklepy w Polsce ( mimo tego, że są uprawnionymi resellerami kodów do eve) sprzedają odpowiednie kody.
Czy poniższy kod pozwoli mi subskrybować konto w odpowiedni sposób? I czy jest to ETC?
http://klucze.inexus.pl/eve-online/kart ... aid-30-dni
Będę wdzięczny za rozjaśnienie tej sytuacji.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Link nie działa. Ja kupowałem zawsze tutaj http://www.shatteredcrystal.com/code.php/eve_online . Nie wiem jak polskie sklepy stety bądź niestety.
JokerThief:
Dziękuję za radę, pytanie jednak pozostaje nadal - czy te kody są traktowane jako ETC i pozwolą zgarnąć nagrodę za buddy trial ;)?
Ulf Nitjsefni:
Nie korzystałem ze sklepu inexus.pl ale z tego co się orientuję to są karty gtc więc ich zakup jest bezpieczny i da bonusy do "buddy program". Można spytać bardziej doświadczonych graczy, ale raczej się nie mylę. Sam osobiście kupowałem na keye.pl i nigdy nie miałem problemów z tego powodu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej