Eve Online > Przedpokój
SCV ready to go, sir!
[BU FU] Karas:
--- Cytat: MGGG w Maj 23, 2013, 15:19:12 ---Podobno nie wolno strzelać do blue ;D
--- Koniec cytatu ---
mocno przereklamowane: ]
a tak w temacie to widze, ze typ "czekacza", powiem Ci ze nie ma sensu. jak chcesz cos robic to rob to. SP nie graja tu roli. A jesli ktos powie Ci ze masz za malo aby sie przydac do gangu, to trafiles do debili ograniczonych plytka wyobraznia.
Polecam droge UA, pokaza Ci co gra moze oferowac wtedy zadecydujesz ktora jest dla Ciebie, a moze zadna z nich... ktoz wie.
[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
unseen acadaemy, polataj tam troche, poznaj ludzi, poznaj gre.
jak po niej bedziesz chcial zasmakowac zycia wormholowego pirata i farmera z nutka planetarnego industrialismu - to zapraszam do Evil Ones.
:)
MGGG:
--- Cytat: Fairfax w Maj 23, 2013, 16:00:07 --- wormholowego pirata i farmera z nutka planetarnego industrialismu
--- Koniec cytatu ---
oksymoron. Albo pirat albo farmer z zacięciem do wieczorowego dresiarstwa. :P
Siro - przypadkiem nie grałeś w WAR? Bo nick znajomy.
Jak nie pójdziesz do UA, to skilluj wolfa ;) >:D
Isengrim:
--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 15:49:55 ---Jak zrezygnować z eve w 3 miesiące zamiast 12 miesięcy.
Zacznij kopać
--- Koniec cytatu ---
Niby masz 9 miesięcy więcej życia w ten sposób... Ale co to za życie. ;D
Siro:
--- Cytat: Isengrim w Maj 23, 2013, 15:05:39 ---Nie chcę Cię zniechęcać, ale jak pewnie wiesz w EvE jedyna zasada jest taka, że nie ma żadnych zasad. ;)
Do UA każdy jest gotowy.
--- Koniec cytatu ---
Hehe. Zgadzam się. Chodziło mi tutaj bardziej o to, że nie gram nigdy na botach i nie podpierdzielam nikomu skrzynek, chociaż ninja salvaging to coś czym się mogę zajmować. Do UA tutki trzeba przejść żeby się nauczyciele w UA nie wkurzali, że delikwent nie wie gdzie co jest.
--- Cytat: MGGG w Maj 23, 2013, 15:19:12 ---Podobno nie wolno strzelać do blue ;D
--- Koniec cytatu ---
Czytałem o wjebaniu niewjebywalnej floty więc rozumiem aluzje ;)
--- Cytat: Soulscream w Maj 23, 2013, 15:49:55 ---Jak zrezygnować z eve w 3 miesiące zamiast 12 miesięcy.
Zacznij kopać
--- Koniec cytatu ---
Taaak macie racje. Kopanie jest dla mnie nudne, ale do zarabiania ISK AFK na początku przygody nie jest takie złe:). Łatwo jest zostawić koparkę na pół godziny bez opieki na pasku w hisecu - niech sobie kopie, jak spadnie to trudno (trochę ISK więcej na start ~zerowym kosztem wysiłku to nic złego).
--- Cytat: KoMic w Maj 23, 2013, 15:55:13 ---mocno przereklamowane: ]
a tak w temacie to widze, ze typ "czekacza", powiem Ci ze nie ma sensu. jak chcesz cos robic to rob to. SP nie graja tu roli. A jesli ktos powie Ci ze masz za malo aby sie przydac do gangu, to trafiles do debili ograniczonych plytka wyobraznia.
Polecam droge UA, pokaza Ci co gra moze oferowac wtedy zadecydujesz ktora jest dla Ciebie, a moze zadna z nich... ktoz wie.
--- Koniec cytatu ---
Masz rację jestem trochę takim typem czekacza nie tylko w EVE. Lubię popróbować najpierw coś samemu, żeby nie wypadać na takiego całkiem noobie w towarzystwie. Wiem, że są SP i realne umiejętności, ale póki co to brakuje mi SP żeby chociaż sfittować tak statek jak chcę. Rozumiem, że chodzi Ci o późniejszy etap rozgrywki.
--- Cytat: Fairfax w Maj 23, 2013, 16:00:07 ---unseen acadaemy, polataj tam troche, poznaj ludzi, poznaj gre.
jak po niej bedziesz chcial zasmakowac zycia wormholowego pirata i farmera z nutka planetarnego industrialismu - to zapraszam do Evil Ones.
:)
--- Koniec cytatu ---
Oglądałem już post rekrutacyjny korporacji Evil Ones i wygląda obiecująco. Jednak nie ma co rushować = najpierw chcę zasilić szeregi UA.
--- Cytat: MGGG w Maj 23, 2013, 16:10:51 ---oksymoron. Albo pirat albo farmer z zacięciem do wieczorowego dresiarstwa. :P
Siro - przypadkiem nie grałeś w WAR? Bo nick znajomy.
Jak nie pójdziesz do UA, to skilluj wolfa ;) >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie nie grałem w WAR, ostatnie MMO z czynnym udziałem to był PoE i SWTOR. Siro to moja ksywka, moje postacie w grach nazywam inaczej: Roshaki, Gashaki, Septymusy, Decymusy itp. Taak rozumiem aluzje do wolfa, wolę UA żeby się nauczyć podstaw gry, w tym i trzymania aggro.
--- Cytat: Isengrim w Maj 23, 2013, 16:11:57 ---Niby masz 9 miesięcy więcej życia w ten sposób... Ale co to za życie. ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie no w takim rozciągnięciu czasowym i w dodatku samych triali to jest to byle jakie doświadczenie - nawet jeszcze nie "liźnięcie" gry.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej