Eve Online > NoobGarten

Amarr Ku przestrodze

<< < (2/6) > >>

Phobeus:
generalnie im wyzsza "klasa" statku, tym support skille mają większe znaczenie, np. na misje lvl 4 battleshipem skille na lvl 4 to z reguły mus, a nawet tank na lvl 5 by się zdał

K4rl:
Nie tak dawno wtopiłem swojego pasywnego Draka na L3 misjii, chociaż od dawna L3 i L4 wciągam seryjnie, bo po prostu nie doceniłem ratów. Nagle się okazało, że mam neuta, hardy padly a ja nie mogę odwarpować i panika "to się nie może dziać"... Na szczęście większość meta4 wyrzutni zebrałem a statek był ubezpieczony na 100%. Tyle, że czasu na kupno i transport nowego shipa nikt mi nie wróci :(

Ergo. Nigdy nie wiesz z której strony ktoś Cie wyr...

Azbuga:
hehe - a wy nawet nie doszliscie jeszcze do pvp :) a juz tyle emocji

K4rl:
Właśnie może dla tego, że to w pewnym momencie tak ekscytujące.
Bierzesz misje -> lecisz -> strzelasz -> zbierasz -> wracasz -> oddajesz misje -> bierzesz kolejną misję -> ...

Generalnie olałem przy L3 sprawdzanie czy coś mi zagraża :]

[BWTF] Xapitan Bomba:

--- Cytat: K4rl w Maj 20, 2013, 16:15:51 ---Właśnie może dla tego, że to w pewnym momencie tak ekscytujące.
Bierzesz misje -> lecisz -> strzelasz -> zbierasz -> wracasz -> oddajesz misje -> bierzesz kolejną misję -> ...

Generalnie olałem przy L3 sprawdzanie czy coś mi zagraża :]

--- Koniec cytatu ---
Raczej:
Bierzesz misje -> lecisz -> strzelasz -> wracasz -> oddajesz misje -> bierzesz kolejną misję -> lecisz -> strzelasz -> wracasz -> oddajesz misje -> bierzesz kolejną misję -> lecisz -> strzelasz -> wracasz -> oddajesz misje -> zbierasz.

Nie ma sensu tracić czasu na zbieranie między misjami, masz 2h od pierwszego wraku, wiec chainujesz misje a potem zbierasz hurtem bez tracenia czasu na zbędne warpy (jak klepiesz misje to jestes w max 3 systemach roznych, czesto w tym samym wszystko masz)

Olanie sprawdzania przy niskich skillach i l3 kończy się często płaczem przy blockade, worlds collide czy extravaganzach gdzie nagle pufasz w bonus pocketcie, więc czasem dobrze że kolega przezorny :E

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej