Eve Online > NoobGarten
Amarr Ku przestrodze
GlassCutter:
--- Cytat: Herezja w Maj 21, 2013, 14:13:41 ---wynikające z poprawiania setek prac licencjackich głównie posiadających takie błędy.
--- Koniec cytatu ---
Co to za "uczelnia", kierunek łopatologia stosowana? ???
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2013, 14:54:12 ---Co to za "uczelnia", kierunek łopatologia stosowana? ???
--- Koniec cytatu ---
Przez kilka lat prowadziłem kafejkę netową i nie małe pieniądze zarabiałem w pierwszym kwartale każdego roku z przepisywania prac licencjackich lub robienia ich korekt.
Isengrim:
--- Cytat: Herezja w Maj 21, 2013, 21:18:10 ---Przez kilka lat prowadziłem kafejkę netową i nie małe pieniądze zarabiałem w pierwszym kwartale każdego roku z przepisywania prac licencjackich lub robienia ich korekt.
--- Koniec cytatu ---
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. >:D
Dormio:
--- Cytat: Herezja w Maj 21, 2013, 21:18:10 ---(...) nie małe (...)
--- Koniec cytatu ---
Aż się boję spytać czy klienci byli zadowoleni :P
--- Cytat: SJP ---niemały
1. «dość duży pod względem rozmiarów, ilości, natężenia»
2. «mający dość dużą wartość materialną»
3. «dający dość duże zyski, produkujący coś w znacznych ilościach»
4. «mający dość duże znaczenie, niełatwy do załatwienia, rozwiązania lub naprawienia»
--- Koniec cytatu ---
Starakopara:
--- Cytat: Krogulec w Maj 20, 2013, 23:39:55 ---No To fru latam Aamarami i jesli moge cos podpowiedzieć , Harbim nic nie zbierasz jak robisz misje , od zbierania jest Noctis - szkoda slotów i miejsca w drone bay na sprzęt do zbierania .
. AB jset fajne ale MWD pozwala utrzymać właściwy dystans dla twoich laserkow/szkielek -skile . Energy Beam tylko meta 4 lub t2 i do tego wlasciwe ustawienie "keep range " + Mwd . drony i wierze jammujace , scramblujace to pierwszy cel dla dzialek i dron .to wdzięczny okret ale skile trzeba mieć powyżej minimum .
--- Koniec cytatu ---
kiedy latałem na misje to mwd w wiekszości przypadków było "wyłączane" przez jakąś anomalię czy inne diabelstwo, więc było przydatne jak dziura w moscie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej