Forum Gry > Inne gry
Rozmowy trolowane o dust (ex: Odp: [-RAV-] RAVE Technologies Inc. - najstarszy polski corp rekrutuje
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dormio w Maj 10, 2013, 09:27:01 ---Nie musisz nikomu ustępować, bo nie zajmujesz miejsca jakie chciałbyś zająć. W temacie nie ma nic na temat PVP, więc najstarszy odnosi się do korpa jako takiego, a nie korpa PVP czy industry. Jakbyś napisał najstarszy aktywny korp PVP, to przekaz byłby w pełni jasny i klarowny. A tak jak widzisz - nie wiadomo, czy chodzi o to, że jesteście najstarszym korpem PL w EVE w ogóle, czy najstarszym aktywnym, czy najstarszym industry (a takie były początki RAVE !), czy najstarszym korpem działającym w DUST...
Próbujesz się teraz tłumaczyć, ale sam wiesz w jakim celu napisałeś tam "najstarszy polski corp" - ja nie wiem i wolę to wyjaśnić, bo nie uważam to stwierdzenie w obecnej formie za prawdziwe... SHCK jest i zawsze było jednym z najstarszych PL korpów, a nigdy nie miało ambicji mówić o sobie najstarszy, czy choćby najstarszy w czymś. Od samego początku SHCK jest i będzie korpem industrialnym i nigdy nie zależało nam na KB. Co więcej - nie wiem na jakim KB sprawdzałeś, ale powiem Ci, że od co najmniej roku nie mamy aktywnego oficjalnego KB.
Ale nawet jeden KM na kilka miesięcy w naszym wypadku (korp industrialny) jest jednak dowodem na naszą aktywność :P
--- Koniec cytatu ---
Spoko mi jest wlasciwie wszystko jedno, moge napisac "jeden z najstarszych polskich korpow", to nie ma wlasciwie zadnego znaczenia. Wybacz ale nie chce mi sie juz czytac reszty tych postow, prosilbym tylko admina o wydzielenie dyskusji nie dotyczacej stricte Dusta do jakiegos innego dzialu, moze byc nawet flame, i tam niech sobie Dormio dyskutuje z Nosumem - tutaj wolelibysmy zostawic miejsce na dyskusje merytoryczne i bez spinki.
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 10, 2013, 14:15:29 ---stuff
--- Koniec cytatu ---
TL;DR
mam juz prawie wakacje i jakos nie dam rady chyba brnac przez Twoje posty ;) Mam z deka dosyc, zwlaszcza po tym, co mi wczesniej wysylales na priv z jakimis swoimi zjebanymi teoriami, ze "ty dobrze wiesz, kto ukradl te tytany, i zebysmy nie sciemniali bo juz dawno sa sprzedane na Allegro", czy cos w tym rodzaju juz nie pamietam lol... ani po tych glupotach, ktore wypisywales na aliansowym jak jeszcze byles w coven... po prostu przenies sie prosze ze swoimi problemami do jakiegos innego tematu, gdzie nie musze zagladac. To jest temat dla osob, ktore chca sie czegos dowiedziec o Dust, i raczej dla tworzacego sie dopiero community nie jest zbyt zachecajace gdy trafiaja na centrale, i widza jakies wall of text z dupy nie na temat jakiegos internetowego napinacza. Dziekuje.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej