Forum Gry > Inne gry
Rozmowy trolowane o dust (ex: Odp: [-RAV-] RAVE Technologies Inc. - najstarszy polski corp rekrutuje
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Azradiel w Maj 10, 2013, 14:46:30 ---a co to jest to Polish Community Dusta ? i to całe Grom PL ?
--- Koniec cytatu ---
Polacy grający w tą grę, a o Gromie pisałem na poprzedniej stronie.
Soulscream:
--- Cytat: Azradiel w Maj 10, 2013, 14:46:30 ---a co to jest to Polish Community Dusta ? i to całe Grom PL ?
--- Koniec cytatu ---
Takie same pytanie można zadać o jakiejkolwiek polskiej korporacji.
Azradiel:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 10, 2013, 14:51:08 ---Polacy grający w tą grę, a o Gromie pisałem na poprzedniej stronie.
--- Koniec cytatu ---
No to ja się pytam jacy polacy grający w tą grę ? Nie interesuje mnie to który corp był pierwszy i tym podobne powiększania swojego ego, ale takich ogólników jak polskie community to mógł sobie odpuścić - mnie nikt się nie pytał a jestem prawdopodobnie jedną z pierwszych osób które grało w Dusta w Polsce :P Polskie Community to co najwyżej raczkuje na razie o ile nie dopiero rodzi się w bólach :P
Zamiast kłócić się o to kto ma większego ... corpa, proponuje pomyśleć jak to community rozwijać i gdzie. Na oficialnym forum dusta, na http://dust-514.pl/ tu na centrali ?
Zrobić spis polskich korpów, sojuszy, stron, blogów itp
Doom:
Tak długo jak tylko rave się promuje, oraz jest jeden topick ogólny, bez sygnałów że trzeba czegoś więcej nie widzą potrzeby robienia czegoś dla konsolowców (tak jestem szowinistą w tym względzie) Jeśli jest potrzeba proszę o info a na pewno dostaniecie nie mniej niż fani czołgów czyli osobny pod dział. Warunek jest taki że ten dział ma żyć
HammerSnake:
Nie ma komu robić, jakby doom dostawał jakąś kasę od ccp to przecież zamiast forum mielibyśmy cały portal z bieżącymi newsami :D, a tak sam musi wszystko zrobić, zróbcie mu zrzutę na psa to będzie mieć motywacje :P
Googlowo patrząc lepiej chyba, żeby forum dusta miało własną subdomene. No i czy dustowcą będzie się chciało przewijać te wszystkie działy eve i na odwrót 8). Pewnie jakiś dział dust vs eve players by się przydał, jeżeli już nie istnieją jakieś rozbudowane drogi komunikacji. Dla samego dusta to pewnie trzeba by więcej działów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej