Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PBN] Pink Bunnies - dyskusja
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 20, 2013, 14:54:32 ---ej wez lepiej oddaj te dredy co?Zobacz jak Pink's teraz cierpia przez ciebie...lobuzie
--- Koniec cytatu ---
Dobra...to wszystko moja wina....oddaje...
[załącznik usunięty przez administratora]
Deaell Portt:
--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 20, 2013, 13:48:22 ---Ta większa część. A ci co grali w tym czasie kto wie..może sprzedali, może przetopili. Jakoś wątpię żeby ktoś traktował dreda z covenu jako święty gral i zachował po wsze czasy żeby w razie jak ktoś spyta co się stało z dredami powiedział ze przecież ma hehehe Bez kitu hehehe muszę oczy wytrzeć ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Z tego co mi mowil Mikker to 2 dredy sprzedawal przed twoim powrotem na statki do ciebie. Moze mnie trolowal bo mialem do niego o to zal, ze zostaly przejebane. Sculo musial prywatnie kupowac dredy do PBN co by customy walic. Zreszta po co z wami gadac. Wy nie macie zadnego honoru pod tym wzgledem. Customy, ktore ja przewozilem jfem za iski Sculo i byly stawiane dla PBN przehandlowaliscie do c0venu. Po naszej zreszta rozmowie z Xeo jak 2 walnelo Vide w j-a, ze moze fajnie by bylo sciagnac to do c0ven. Mikker laskawie sie zgodzil to zrobic. C0ven zaplacil po 150 mln chyba za sztuke, a bylo ich 9. Jakos sie nie odezwal do Sculo czy moze by chcial iski z powrotem. Wiec moje zdanie na wasz temat jest wyrobione. O guardach to w c0ven do dzisiaj powstaja dowcipy.
Co do Kiry to becool na tsie nie ukrywal wcale w jaki sposob wszedl w posiadanie alta Kiry i ile go kosztowalo i co Kira zrobil z tymi iskami. Co do Kira=dredy to nie wiem bo slyszalem kilka wersji i nie potrafie powiedziec, ktora jest prawdziwa.
Ps. Rash'kan poszedl raport i milego odpoczynku od forum.
Rash'kan:
Ale Ty jesteś smutny :D
Deaell Portt:
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 20, 2013, 16:41:09 ---Ale Ty jesteś smutny :D
--- Koniec cytatu ---
Sami mnie zawolaliscie do tego topicu, wiec teraz nie narzekaj.
mpp:
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 20, 2013, 16:41:09 ---Ale Ty jesteś smutny :D
--- Koniec cytatu ---
smutny jak kompot z desek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej