Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (18/47) > >>

Val Heru:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 20, 2013, 13:30:18 ---Nie Mikker, tylko Kira. I to jest akurat naprawde przykre, bo wiekszosc z c0venowcow uwazala, ze wam sie te dready naleza, i gdybyscie ich teraz uzywali (np. do orania sova, czy czegokolwiek), to by sie przynajmiej nie zmarnowaly. A tak zostaly sprzedane za realna kase przez jednego przedsiebiorczego CZLONKA, ktory skorzystal z tego z PBN wpadl w torpor i wszyscy mieli wszystko w dupie. I w rezultacie wszyscy na tym stracili, a najbardziej ci, ktorzy dawno temu  ten majatek aliansowy wypracowali. No coz, kazdy ma swojego Bec00la.

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
Cat jakoś w styczniu też zacząłeś podobne teksty o dredach rzucać na tsie covenu, oskarżając głównie Kire. Miker wtedy ci ładnie wytłumaczył co i jak, Ty ładnie przeprosiłeś mówiąc że to z niewiedzy. A teraz od nowa hehehe. Czyżby jakieś kłopoty z pamięcią?  8) 8)
Napisz że to nieprawda i że to ja mam kłopoty z pamięcią   :'(

ps. dla zainteresowanej dredami gawiedzi, dredy w większości są cały czas...na nieaktywnych od 3-4lat charach...może kiedyś powrócą  :P

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 20, 2013, 13:43:24 --- ;D ;D ;D
Cat jakoś w styczniu też zacząłeś podobne teksty o dredach rzucać na tsie covenu, oskarżając głównie Kire. Miker wtedy ci ładnie wytłumaczył co i jak, Ty ładnie przeprosiłeś mówiąc że to z niewiedzy. A teraz od nowa hehehe. Czyżby jakieś kłopoty z pamięcią?  8) 8)
Napisz że to nieprawda i że to ja mam kłopoty z pamięcią   :'(

ps. dla zainteresowanej dredami gawiedzi, dredy w większości są cały czas...na nieaktywnych od 3-4lat charach...może kiedyś powrócą  :P

--- Koniec cytatu ---
Owszem, te dready ktore sa na nieaktywnych postaciach caly czas tam leza, ale to jest tylko czesc. Te ktore byly w hangarach korpowych, zniknely.

Val Heru:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 20, 2013, 13:45:08 ---Owszem, te dready ktore sa na nieaktywnych postaciach caly czas tam leza, ale to jest tylko czesc. Te ktore byly w hangarach korpowych, zniknely.

--- Koniec cytatu ---
Ta większa część. A ci co grali w tym czasie kto wie..może sprzedali, może przetopili. Jakoś wątpię żeby ktoś traktował dreda z covenu jako święty gral i zachował po wsze czasy żeby w razie jak ktoś spyta co się stało z dredami powiedział ze przecież ma hehehe Bez kitu hehehe muszę oczy wytrzeć  ;D ;D

Kira Korpii:
Kira sprzedal dready i zostal przyjety do pbn z otwartymi rekami, bez zawisci, bez zalu... Normalne tak sie traktuje zlodzieja... Co za debil z tego Cata to ja juz nie moge ;] Czego nie wie to zmysli

Naicinh:
ej wez lepiej oddaj te dredy co?Zobacz jak Pink's teraz cierpia przez ciebie...lobuzie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej