Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PBN] Pink Bunnies - dyskusja

<< < (15/47) > >>

Vexiz:
Chłopaki przejmą cały region tylko w celu zespawnowania bitki jak tak dalej pójdzie  8)

Rash'kan:

P-N misiu kolorowy to mój system, który był unclaimed i to moja osobista inicjatywa, żeby wrzucić tam tcu.
Chcesz mogę Ci oddać tego sova, nie będziesz musiał już lizać tyłka swoim panom z DoD ^^

[admin]grzeczniej mi tu i bez wycieczek osobistych[/admin]

MGGG:

--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 20, 2013, 02:15:51 ---Ej chłopaki pochwalcie się resztą sova  ;)

hidden in shadows. = Cartel.

--- Koniec cytatu ---

Hehehe, widze ze mpp w koncu na cos przydal sie alt sovowy :)

Naicinh:
heheh troll-sov w kilku systemch a jakie poruszenie na forach >:D

CATfrcomCheshire:
Hmm, jak sie tak glebiej zastanowic, to oznacza, ze po wielu latach C0VEN zostal w koncu zdetronizowany w kategorii "najwiekszy polski alians trzymajacy teren". Gratulujemy chlopakom z Cartelu, i zyczymy duzo fajnej zabawy, bo o to w tej grze chodzi - jezeli ktos lubi bawic sie sovem, podbijac nowe systemy, karmic posy itd, to czemu nie. Fajnie jest obserwowac, jak inne grupy rodakow w grze stopniowo ewoluuja, od postawy "tylko small scale pvp i skirmishe, sov smierdzi", poprzez anomalki w C-PEWN az do kawalka wlasnego, solidnego sova. Kto wie, byc moze rozwinie sie to w cos powaznego, jak widac oporu nie ma zadnego i w 10 BCkow da sie podbijac systemy, wiec moze sie to skonczy nawet wlasnym regionem, rentierami, petami itd... Byc moze rosnie nam nowa potega 0.0 Cartel Powerblock, ktora jeszcze sporo namiesza w wielkiej polityce  8)
Czego wam szczerze zyczymy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej