Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PBN] Pink Bunnies - dyskusja
MGGG:
hehehe, nie sadzilem, ze dozyje kolejnej powtorki serialu Dredy PBN.
Ciekawy jestem czy na wigilię też będzie powtórka :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Val Heru w Czerwiec 20, 2013, 13:48:22 ---Ta większa część. A ci co grali w tym czasie kto wie..może sprzedali, może przetopili. Jakoś wątpię żeby ktoś traktował dreda z covenu jako święty gral i zachował po wsze czasy żeby w razie jak ktoś spyta co się stało z dredami powiedział ze przecież ma hehehe Bez kitu hehehe muszę oczy wytrzeć ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
To, ile dreadow wisi na nieaktywnych kontach, a ile zostalo sprzedanych tego pewnie nie wie nikt, nawet wy :) Faktem jest, ze ich nie ma.
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 20, 2013, 14:46:09 ---Kira sprzedal dready i zostal przyjety do pbn z otwartymi rekami, bez zawisci, bez zalu... Normalne tak sie traktuje zlodzieja...
--- Koniec cytatu ---
To mnie akurat jakos szczegolnie nie dziwi ;)
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 20, 2013, 14:46:09 ---Co za debil z tego Cata
--- Koniec cytatu ---
lol
--- Cytat: Kira Korpii w Czerwiec 20, 2013, 14:46:09 ---Czego nie wie to zmysli
--- Koniec cytatu ---
Wiem napewno, i to od kilku osob, ze sprzedawales przez dlugi czas plexy kolegom za realna kase. Wiem napewno, ze w tym czasie sprzedales swoja postac pod tytana i conajmniej kilka dreadow covenu, czy ich bylo 2 czy 20 jest juz mniej istotne. Nazywanie kogos debilem i porownywanie do Macierewicza dlatego, ze glosno o tym mowi traci lekkim absurdem, ale czytam Twoje posty nie od dzis, i wiem ze ci to raczej nie przeszkadza :)
Naicinh:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 21, 2013, 00:55:09 ---
Wiem napewno, i to od kilku osob...
--- Koniec cytatu ---
"It's Not What You Know, It's What You Can Prove..."
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Naicinh w Czerwiec 21, 2013, 01:06:49 ---"It's Not What You Know, It's What You Can Prove..."
--- Koniec cytatu ---
Nie musze nikomu nic udowadniac, bo to nie jest rozprawa sadowa :) Rozmawialem z osobami ktore osobiscie kupowaly od Kiry plexy za zlotowki w czasie, kiedy dready rozplynely sie w powietrzu. Czy sprzedal tylko dwa, jak twierdzi, czy wiecej, tego sie nigdy nie dowiemy, napewno nie od niego.
Fakty te napawaja mnie obrzydzeniem, dlatego o tym pisze. Ten, kto mi uwierzy, ten uwierzy, akurat na Twoim zdaniu mi nie zalezy. Wiem, ze zaraz sie dowiem od wiadomych osob, ze sypiam z kozami, klaszcze u Drzyzgi itd, i ze wcale zadnych dowodow nie potrzebuja, zeby tak twierdzic. I kto w to uwierzy, ten uwierzy. To wolne forum i kazdy ma prawo pisac to, co chce. Czy moja wersja jest wiarygodna, niech sobie kazdy oceni sam.
Moim zdaniem PBN to bardzo fajny korp, w ktorym jest wiele wartosciowych osob z ktorymi sie fajnie rozmawia i lata. Niestety od lat jest tam pewna grupka osob, ktora sieje ferment, i tworzy specyficzny klimacik, w ktorym osoby latwiej ulegajace wplywom, bez wlasnego zdania sie topia, a te bardziej komformistyczne przytakuja. Tworzy to sytuacje podobna do tego, co sie dzialo w covenie kiedy osoby te nim kierowaly, i przez to alians mial opinie bandy zjebow, mimo ze przewazajaca czesc to byli normalni sympatyczni ludzie.
Ci najglosniej krzyczacy sa zawsze najbardziej widoczni, a ich zachowanie determinuje wizerunek grupy, a czesto i jej poglady. Poglady tej okreslonej grupki sa akurat takie, ze na dluzsza mete wykluczaja normalna wspolprace na neutralnych warunkach z osobami, ktore maja na inne poglady na fun w EVE, bo nikt nie chce sie czuc gorszy ani pogardzany w grze video ::) Moze kiedys sie to zmieni, ale pamietam jak kiedys dawno temu dlugo rozmawialismy o tym jeszcze z Garonem, wlasnie o tych konkretnych osobach, ktore uniemozliwaja swoim buractwem jakakolwiek wspolprace, i widze z perspektywy czasu, ze to jednak on mial racje :( Szkoda, bo ja przez dlugi czas mialem jednak nadzieje.
Naicinh:
a na forach mozna ludzi pomawiac?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej