Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 19, 2013, 20:21:36 ---To z polskich akcentów mamy Gauncik w OB i całe Exiled Ones zgadza się? :)
--- Koniec cytatu ---
Wygląda że z polskich alliansów, to tylko EOS.
Nie przesadzajcie z kibicowaniem, bo zdajemy sobie sprawę że mamy realne szanse nie wygrać. ;) Ale liczymy że uda się poprawić występ z poprzedniej edycji.
--- Cytat: Theronth w Czerwiec 21, 2013, 07:20:45 ---Po AT 9 każde wołanie o niesprawiedliwości pochodzące od Hydry czy OB traktuję z politowaniem :-X
--- Koniec cytatu ---
Czyli tak jak każdy powinien.
Duality (serwer otwarty dla biorących udział w AT XI) działa, zaczynamy spędzać tam ludzi. :)
EDIT:
Właśnie się dowiedziałem, że nasz krótki filmik promujący allians został zaakceptowany.
Lt Rook:
apropo Outbreak, to jeszcze jestem w tym ally ja, ale ja się czuje emerytowanym dyrektorem który nie bardzo chce się mieszać (i nie bardzo mam też cokolwiek do powiedzenia) i nie wiem czy w ogóle wezmę udział w turnieju, na pewno będę korpowi pomagał ile sił i czasu się znajdzie, i jest jeszcze Teretalu odnośnie którego nie mam pojęcia jakie On ma plany.
Więc tak mało polaków w AT niema i w OB niema, Gaunt jest i liczymy na niego bo jest aktywny, dobra w sumie reprezentacja polski w AT, strzela coś chłopak, ja se swojej strony powiem że ja emeryt i do tego z odzysku, męczą mnie abym się zaangażował a ja nie mam czasu, Sokole stwierdził kiedyś na lokalu że ja misje robię, szczerze to nawet tyle mi się nie chce, a po zeszłorocznym naszym fuckupie i całej tej pracy przed, to mi się odechciewa całkiem, może za pare lat odzyskam to "coś" do tej gry co mnie napędzało przez ostatnie 4 lata, atm it is gone.
edit: przecinki i spacje postawiłem, bo sam bym siebie zaraportował...
Rash'kan:
Lt Rook, pisałem własnie o Polakach, którzy są w teamach i zobaczymy ich nicki :)
Bo tak to wiadomo, że jest sporo w ally tóre biorą udział, oprócz waszej ekipy z OB to choćby chłopaki z Verge.
Lt Rook:
a są "teamy" opublikowane czy przegapiłem coś? chyba nawet niema czegoś takiego jak publiczne info o teamach.
Jakub Trokowski:
Tylko takie coś widzę:
http://community.eveonline.com/community/alliance-tournament/
Jestem trochę zawiedziony, bo w poprzednich latach była fajna stronka od Interstellar Correspondents ( http://at.eve-ic.net/10/ ) spis meczyków z linkami do filmiku na YT... A teraz takie coś tylko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej