Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
VonBeerpuszken:
Będę patriotą :P CVA vs Transmission Lost, gdy zobaczyłem setupy rece opadły mi na poziom podłogi... po 3,5 minutach siedziałem z rozdziawioną japą :P
Drugi Verge, zneucenie dronkami logistyka - pomysł przedni :)
Jakub Trokowski:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 29, 2013, 07:48:13 ---Będę patriotą :P CVA vs Transmission Lost, gdy zobaczyłem setupy rece opadły mi na poziom podłogi... po 3,5 minutach siedziałem z rozdziawioną japą :P
--- Koniec cytatu ---
Tak, to było mocne. Statki się topiły jak by logistyka nie było.
Ostatnie dwa mecze to jednak inna liga była. :)
wooku:
Tak się tylko wtrącę do tematu z małym zapytaniem:
--- Cytat: Gaunt w Lipiec 29, 2013, 06:54:59 --- (który podobno dualboxował, nie wiem czy to prawda, ale w jego przypadku nic nie wiadomo :-D).
--- Koniec cytatu ---
Czy jest to w pvp traktowane jako coś złego? Bo w sumie samo CCP mi wyskoczyło z jakąś promocją na drugie konto.
Jabolex:
Zwykle nie jest czymś złym, ale w tym przypadku to minimum +10 do wszystkich atrybutów.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: wooku w Lipiec 29, 2013, 12:45:42 ---Tak się tylko wtrącę do tematu z małym zapytaniem:
Czy jest to w pvp traktowane jako coś złego? Bo w sumie samo CCP mi wyskoczyło z jakąś promocją na drugie konto.
--- Koniec cytatu ---
Otwierasz waść tym pytaniem drzwi otchłani....
W skrócie - jedni uważają to za gejostwo, inni za pro, a jeszcze innym to powiewa :) Każdy uważa że ma rację i nie waha sie użyć najgorszych określeń w stosunku do oponenta :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej