Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Kamel w Lipiec 28, 2013, 09:38:46 ---Exiled żyjecie w Wh o ile się nie mylę i narzekacie na kasę ? looooooooooooollllllllll komenty na kb wymiataja ahahahahahahaha
--- Koniec cytatu ---
To nie tak, że narzekamy - ale jakby tam faktycznie dali "flagshipowy fit", to byłoby więcej w kasie na AT. :)
Bo jednak wpisowe, zestaw frakcyjnych BSów, kable itd... nie powiesz chyba że to tanio wychodzi.
Poza tym na AT leci grupa pvperska a nie kerbirska. :P
Doom:
Opodatkujcie kerbiurów i problem solvd
kamel:
myślałem, że w wh kerbirzenie to jak pvp >:D z tego co słyszałem od chłopaków co w wh siedzą to non stop coś się dzieje i naprawdę trzeba być ogarniętym a nie zwykłym kerbirem z 0.0 :P ale of kors rozumiem,że koszta nie są małe chociaż jak na wh ally to myslałem,że śrubki skoro słyszałem, że jedna osoba na 3 konta w wh 20 b minimum wyciągała...
GlassCutter:
Myślałem że jak ally bierze udział w turnieju to całe ally pomaga, a nie prywatnie kilka osób płaci za udział ::). Btw na filmie widać że pod koniec każdy strzelał w co popadło, jakieś chwilowe nieporozumienie? Wiem że Dejus od zawsze sam był sobie FC, logistykiem i dps'em ( >:D ), ale reszta?
Jakub Trokowski:
Myślę że mogę, zgodnie z prawdą, powiedzieć że nie cały ally wspiera wysiłek na AT. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej