Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Doom:
Ufff...
przeczytałem
Ładnie proszę o uznanie tematu dominików za obgadany w kontekscie nie AT
Ktoś się pokusi o jakieś podsumowanie dnia wczorajszego poza oczywiśtością "mecze zdominowały gangi sentry shipów, w przyszłym tygodniou prawdopodobnie dominixy banowane będą jako pierwsza klasa na dzień dobrry" ?
MiltisUmbrae:
Poza tym co napisałeś - ja oglądałem tylko mecze przed przerwą - dominacja dominixów, bardzo dobry mecz między DarkSide. i Shadow Cartel, poza tym rejpy do zera w wykonaniu VoC, Hydry i Pandemiców (którzy oczywiście używali dominixów)
VonBeerpuszken:
Po przerwie dokladnie to samo, z tym że jeden urozmaicony prawdziwymi fajerwerkami na dobijanych szipach i jeden przegrany przez ekipę z Dominixami, z tego co pamietam ich logi spadł praktycznie na alfę ;) Nie pamietam kto to grał, pamiętam tylko że przegrałem zakład :P
Alice9:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 22, 2013, 13:14:13 ---Nie nie panie dzieju, JESZCZE nie są wykorzystywane masowo, raczej na zasadzie że gdzies, ktoś i prawdopodobnie sie dobrze sprawują.
A wogóle, co by mnie prorokował, dzieki domkom i nieogarnięciu niektórych w CCP, zamiast AT mamy nude na resorach i jest to fakt niepodważalny :P
--- Koniec cytatu ---
AT pokazuje tylko jaką hujnią eve się stał dzięki panom z rebalance team - nic więcej - ludzie którzy cokolwiek kumają samakują tego już od pewnego czasu.
a ccp sobie dopiero uświadomiło? Ojej - te ziemniaki? ojej nie ma zabawy? ojej... chyba używanie ich to exploit? - zbanujmy! to wina graczy że exploitują naszą grę!
a my chcemy być zajebiści bo jesteśmy ccp! nie ma show, w grze jest nuda i śledź - zostały tylko pompatyczne filmiki dla dziewczynek które mają nasrane w głowach.
dobre.
a kiedy dojdą do tego że obecnie cruzer amarski jest uber kite shipem (omen navy) i bije na łeb wszystkie shipy matarów nie wspominając o frakcji pirackiej?
bo amar to nano ;)
Lt Rook:
--- Cytat: Alice9 w Lipiec 22, 2013, 23:19:37 ---AT pokazuje tylko jaką hujnią eve się stał dzięki panom z rebalance team - nic więcej - ludzie którzy cokolwiek kumają samakują tego już od pewnego czasu.
a ccp sobie dopiero uświadomiło? Ojej - te ziemniaki? ojej nie ma zabawy? ojej... chyba używanie ich to exploit? - zbanujmy! to wina graczy że exploitują naszą grę!
a my chcemy być zajebiści bo jesteśmy ccp! nie ma show, w grze jest nuda i śledź - zostały tylko pompatyczne filmiki dla dziewczynek które mają nasrane w głowach.
dobre.
a kiedy dojdą do tego że obecnie cruzer amarski jest uber kite shipem (omen navy) i bije na łeb wszystkie shipy matarów nie wspominając o frakcji pirackiej?
bo amar to nano ;)
--- Koniec cytatu ---
naćpałeś się czy co?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej