Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament XI
Doom:
Odnośnie bananów - jeden mówi gramy bez BS'ów i to banuje dominiksy, czy banuje sie tierami czy jak?
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 21, 2013, 16:14:33 ---Z tego co zauważyłem, przepis na wygraną w tym turnamencie jest bardzo prosty - dominixy i sentry drony.
--- Koniec cytatu ---
Po prostu nowy Dominix jest OP. Te bonus do sentry są megaprzegięte w połączeniu z możliwością kierowania ogniem (= assists) przez jedną osobę w całej flocie. Mówiłem to jak tylko zobaczyłem propozycję zmian.
Kto widział dzisiejszy mecz Verge of Collapse, ten wie o co chodzi - support przeciwnika spadał na alfę.
Lt Rook:
--- Cytuj ---dokładnie typ statku a nie hulla
--- Koniec cytatu ---
jak banujesz Dominixa, to banujesz tylko Dominixa i nic innego, i shipy banujesz z nazwy a nie klasy czy hulla.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 21, 2013, 16:55:22 ---Po prostu nowy Dominix jest OP. Te bonus do sentry są megaprzegięte w połączeniu z możliwością kierowania ogniem (= assists) przez jedną osobę w całej flocie. Mówiłem to jak tylko zobaczyłem propozycję zmian.
Kto widział dzisiejszy mecz Verge of Collapse, ten wie o co chodzi - support przeciwnika spadał na alfę.
--- Koniec cytatu ---
Do tego taki spadający operator może przekazać kierowanie komuś innemu, statek znika, ale DPS pozostaje (a może się kompletnie mylę? dronki dezaktywują się ze śmiercią właściciela czy nie, bo nie pamiętam... )
To samo powoli się dzieje na polach walki, rządzą BSy dronkowozy.
Ps: ciekawe kiedy znerfią sentry dronki, jak było z missilami jak zauważono że drejk jest pregięty.
Lt Rook:
jak umiera bs właściciel sentry, to ten zestaw nie bierze już udziału w grze, to chyba normalne :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej