Eve Online > NoobGarten

Czym robić misje l4 w High Secu?

<< < (12/17) > >>

Doom:
Nope.
Skilujesz tylko to co potrzebne aby moduł się zaświecił na zielono w show info. pomijasz zazwyczaj drugie tyle jak nie więcej skili pobocznych dzięki którym całość da sie upchnąć w kadłubie, bedzie w nim działąć dłużej niż 10sekud, strzelać na odpowiedni dystans z możliwością namierzenia czegoś co jest dalej od kadłuba niż ręka którą wystawisz za bulaj itp O to mi chodziło.
Na przykładzie wielu kadetów w UA widziałem potem efekty. Ship niby zrobiony, fit niby t2, a zdolności ofensywne i defensywne takiego ravka mniejsze niż mojego caracala :P
Chcociaż kadeci w UA woleli zazwyczaj dominiksy i machariele, ale generalnie efekt ten sam

kondzio26:

--- Cytat: Doom w Maj 16, 2013, 13:56:31 ---Nope.
Skilujesz tylko to co potrzebne aby moduł się zaświecił na zielono w show info. pomijasz zazwyczaj drugie tyle jak nie więcej skili pobocznych dzięki którym całość da sie upchnąć w kadłubie, bedzie w nim działąć dłużej niż 10sekud, strzelać na odpowiedni dystans z możliwością namierzenia czegoś co jest dalej od kadłuba niż ręka którą wystawisz za bulaj itp O to mi chodziło.
Na przykładzie wielu kadetów w UA widziałem potem efekty. Ship niby zrobiony, fit niby t2, a zdolności ofensywne i defensywne takiego ravka mniejsze niż mojego caracala :P

--- Koniec cytatu ---

Jak przyjdę do domu mogę ci podesłać jakie mam skille i na którym poziomie.

Theronth:
Doom, po Oddysey ten fit nie będzie wymagał implantów, bo Raven dostaje dodatkowe CPU w wystarczjącej ilości.

Centurion:
Grząski grunt... raven, cpu...fitowanie :D

Brakuje mi tu ikonki popcornu ;)

GlassCutter:

--- Cytat: Theronth w Maj 16, 2013, 14:59:13 ---Doom, po Oddysey ten fit nie będzie wymagał implantów, bo Raven dostaje dodatkowe CPU w wystarczjącej ilości.

--- Koniec cytatu ---
Stąpasz po cienkim lodzie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej