Eve Online > NoobGarten
Czym robić misje l4 w High Secu?
Zgudi:
--- Cytat: Isengrim w Maj 15, 2013, 13:54:23 ---Ale jakie misje, w jakim space, jakie masz skille?
Bo w ogole to najlepiej sie robi wypimpowanym Golemem za 15 miliardow, tylko najpierw daj nam znać gdzie będziesz te misje robił
--- Koniec cytatu ---
Jak będziesz robił misje "wypimpowanym Golemem za 15 miliardow" to szczególnie "daj nam znać gdzie będziesz te misje robił". Bardzo prosimy.
Pol Kent:
@Isengrim, Zgudi.
Nudni już jesteście z tym "daj nam znać" ;D :P
Isengrim:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 15, 2013, 14:14:16 ---@Isengrim, Zgudi.
Nudni już jesteście z tym "daj nam znać" ;D :P
--- Koniec cytatu ---
Raptem drugi klient się prosił, w dodatku tamten nie odpowiedział. :(
Doom:
--- Cytat: kondzio26 w Maj 15, 2013, 13:46:51 ---To że BS to wiem, ale którym, z jakim fitem. Może jest ktoś z Was kto robił/robi l4 i by się podzielił z czym zaczynał i czym się je dobrze robi.
--- Koniec cytatu ---
Ja robiłem, ale od tamtego czasu troche się realia zmieniły.
Np można wyżucić na śmietnik robienie misji l4 bc caldari. Drej po nerfie obsysa na maks, a w osysei dostanie znowu glanem w jaja po tanku
Aktualnie do robienia misli l4 poleciłbym scorpiona navy lub tengu. Po patchu trochę się zmiani i dlatego odradzam na tą chwilę inwestowanie w hull ravena nie ważne od wersji.
Tengu to raczej zabawka dla wyskilowanej postaci (jesli chce mieć efektywne wyniki bez pakowania kilku miliardó w fit)
Scorpion to całkiem przyjemny, sporo wybaczający bs, ale nie jest niezniszczalny. Jesli jeszcze w niego nie wsiadłeś to polecam tego nie robić bez:
- skill bs na 4
- cruise misssile na 4 (docelowo t2)
- skile do shield tanka na tyle wysoko ze uzyjesz dowolnego modułu t2 związanego z shield (no może poza transporterami)
- możliwość użycia med i small dronek t2 z naciskiem na dwa skile do ich dmg na 4 i możliwością operowania na około 50km
konkretnego fitu Ci teraz nie podam, zalecam zaczekać do odysei aby wiedzieć co dokładnie zamieszali
SokoleOko:
--- Cytat: kondzio26 w Maj 15, 2013, 13:46:51 ---To że BS to wiem, ale którym, z jakim fitem. Może jest ktoś z Was kto robił/robi l4 i by się podzielił z czym zaczynał i czym się je dobrze robi.
--- Koniec cytatu ---
Zacznij od Ravena z Cruise Missiles (w Odyssey będzie boost i Ravena, i Cruise Missiles), ale docelowo to chyba jednak Tengu z HML.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej