Eve Online > NoobGarten
Czym robić misje l4 w High Secu?
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Maj 15, 2013, 14:37:14 ---akurat cruise siedzą okrakiem gdzieś pośrodku prezentując wady obydwu szkół i prawie nie mając zalet żadnej z nich
--- Koniec cytatu ---
Klasyka naszego kochanego admina :D
Isengrim:
BTW, te nowe (wzglednie) skille chroniace przed jammingiem dzialaja na raty? Z czasow misjonarzenia w hisecu (Amarr) pamietam irytacje zwiazana z odrzucaniem wszystkich misji przeciwko Guristasom, bo mnie jammy wykanczaly... nerwowo. ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Maj 15, 2013, 14:45:52 ---BTW, te nowe (wzglednie) skille chroniace przed jammingiem dzialaja na raty? Z czasow misjonarzenia w hisecu (Amarr) pamietam irytacje zwiazana z odrzucaniem wszystkich misji przeciwko Guristasom, bo mnie jammy wykanczaly... nerwowo. ;)
--- Koniec cytatu ---
Pomogą trochę, ale nie licz że możesz pominąć ECCM w ficie.
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 15, 2013, 14:40:18 ---I to jest właśnie alfa. Lepiej zdmuchnąć rat na 2 strzały niż skubać go co 3 sekundy, a on się w między czasie repuje. Dzisiaj Cruisy na Ravenie (6 launcherów) mają prawie 5k alfy, będzie więcej po zmianach.
--- Koniec cytatu ---
W przypadku bc bez znaczenia, alpha raczej nie wzrośnie do poziomu w któym zejdzie toto na raz, w przypadku bs z tankiem czyli tych z wyższym bounty cnr w najlepszym razie wyjdzie na zero, większa alfa zostanie zanegowana wiekszymi przerwami w ostrzale co da ratowi czas na naprawy przez które i tak trzeba będzie w niego tyle samo rakiet wrzucić
--- Cytat: GlassCutter w Maj 15, 2013, 14:44:52 ---Klasyka naszego kochanego admina :D
--- Koniec cytatu ---
Bo się zaraz ja zrobię dowcipny wobec Ciebie. Latałeś na pve którymś z omawianych statków?
--- Cytat: Isengrim w Maj 15, 2013, 14:45:52 ---BTW, te nowe (wzglednie) skille chroniace przed jammingiem dzialaja na raty? Z czasow misjonarzenia w hisecu (Amarr) pamietam irytacje zwiazana z odrzucaniem wszystkich misji przeciwko Guristasom, bo mnie jammy wykanczaly... nerwowo. ;)
--- Koniec cytatu ---
Jakoś nie zauważyłem poprawy. Jak gueristy potrafiły mi któryś ship jamować przez 5 minut w ciagu, tak potrafią to nadal, tyle że od czasu do czasu cel zmieniają i rzadko jamują i maina i alta na raz
--- Cytat: SokoleOko w Maj 15, 2013, 14:50:55 ---Pomogą trochę, ale nie licz że możesz pominąć ECCM w ficie.
--- Koniec cytatu ---
Też nie stwierdziłem aby dawało to znaczącą różnicę za to utrudniało fiting shipa
Leczymorda:
ECCM to wedle mnie zmarnowanie slota dla caldaryjczyka/geja. Ten moduł nie zapewnia ochrony przed jammami.
Najlepszą obroną jest porządny dps.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej