Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[LZ.SZ] Loża szyderców

<< < (13/14) > >>

Azotox:
Haracze były i będą pobierane, choćby przez POCO i podatek korporacyjny. Li3 z tego co można przeczytać, próbuje wprowadzić podatek sojuszowy, coś czego CCP nie zaimplementowało.

Co mnie dziwi, to wyliczenie i egzekucja tego podatku - ktoś uznał że potrzebuje 50b na miesiąc i przerzucił całe kombinowanie jak to zrobić na korporacje. Jak jakaś korporacja zarabia krocie na podatku, to podniesie go o kilka procent i sprawa załatwiona.

Zresztą te 50b to przykład, pewnie faktyczna kwota jest inna, bo jakoś lawiny odejść z Li3 nie widać.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jabolex w Maj 29, 2013, 09:51:04 ---Słowa "prawdy" od członka sojuszu walczącego z bociarstwem krwią i czymś tam, a w międzyczasie przymykającego oko na to, że wynajmujący jego teren bocą na potęgę, bo za wynajem leci niezła kasa?

--- Koniec cytatu ---
Ja nigdy nie przymykalem oka, nawet opracowalem metode jak zabijac blue boty w taki sposob, zeby na killmailu byla tylko Sansha :> Niestety mialem za dlugi jezyk, puscilem pare na Jabbelonie5 i bardzo szybko to CCP znerfila w tym dodatku, w ktorym wprowadzila z pozoru malo znaczaca zmiane, mianowicie skasowali mozliwosc repowania ratow  8) W szczytowym momencie akcja osiagnela takie powodzenie, ze cale korpy opuszczaly Esoterie, i przenosily sie na bardziej zielone pastwiska do Red Alliance i Shadow of Death, gdzie takie dziwne akcje sie nie dzialy. I nikt nie wiedzial, czemu  >:D

Ale wracajac do tematu: Jabolex, masz grac tak, jak ja ci powiem. Ja mam jedyna slusznosc, i dyskusja ze mna jest bezcelowa.

Doom:

--- Cytuj ---Ale wracajac do tematu: Jabolex, masz grac tak, jak ja ci powiem. Ja mam jedyna slusznosc, i dyskusja ze mna jest bezcelowa.
--- Koniec cytatu ---
A jak nie postawisz mu cynodziwke na lokalu i bedziesz czekał aż wystawi nos ze stacji / bańki posa? :P

Zgudi:

--- Cytat: Doom w Maj 30, 2013, 11:08:02 ---A jak nie, postawisz mu cynodziwke na lokalu i bedziesz czekał aż wystawi nos ze stacji / bańki posa? :P

--- Koniec cytatu ---
Będziemy czekali :)

SonicBlack:
dobra widze ze nie trolowaliscie juz kilka miesiecy . loza zmienia troche podejscie wyszlismy z li3 wiecej info niedlugo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej