Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[LZ.SZ] Loża szyderców
MGGG:
--- Cytat: Jabolex w Maj 29, 2013, 09:51:04 ---Znaczy Twoim zdaniem High Rollers zostawiło mnie na lodzie? No to się mylisz, od początku wiedziałem że kiedyś sielanka się skończy i się skończyła. W Li3 jest podobnie wcześniej czy później nasze drogi się rozejdą...
--- Koniec cytatu ---
Nie ma jak wierny członek corpa/sojuszu, który wiąże się z nim na dobre i na złe 8)
Pol Kent:
--- Cytat: MGGG w Maj 29, 2013, 13:13:21 ---Nie ma jak wierny członek corpa/sojuszu, który wiąże się z nim na dobre i na złe 8)
--- Koniec cytatu ---
Powiedział inny wierny członek innego corpa/sojuszu. 8)
Wróć a może "wierny członek" który tylko jak temperatura mu się koło dupala podniesie o kilka stopni to pakuje manatki i spieprza w siną dal albo zmienia stronę barykady.
Christ ! Littleozik dobrze zauważył. Skąd się biorą takie bandy frustratów którym się zdaje, że mają monopol na jedynie słuszna drogę w jakiejkolwiek sprawie nie tylko tej GRZE. A ich słowo ma moc dogmatów wiary. ???
MGGG:
--- Cytat: Pol Kent w Maj 29, 2013, 14:33:28 ---Powiedział inny wierny członek innego corpa/sojuszu. 8)
--- Koniec cytatu ---
Hmm, ale do czego piejesz? Z każdego z moich trzech poprzednik korpów odchodziłem po jego śmierci lub zamknięciu. I przyznaje się ze zdradziłem Unseen Academy! Z premedytacją! >:D
Na razie to w tym wątku Jabolex się piekli, a reszta go troluje i ma z tego fun. Tak wiec prosze bez dogmatów i innych wielkich słów prosze. \
ps. ciekawy jak obowiązek płacenia haraczu ma do szczytanych zapisów o wolności gry w korpie Jabolexa
--- Cytuj ---gramy dla przyjemności. Eve jest dla nas środkiem do dobrej zabawy a nie jej celem. Nikogo nie zmuszamy do gry. Grasz kiedy masz czas i zajmujesz się czym chcesz
--- Koniec cytatu ---
Pabllo:
Teraz trzeba czekać na jakiś nowy gorący temat, bo ludzie nie mają gdzie się otworzyć :P
Jabolex:
--- Cytat: MGGG w Maj 29, 2013, 14:42:30 ---Hmm, ale do czego piejesz? Z każdego z moich trzech poprzednik korpów odchodziłem po jego śmierci lub zamknięciu. I przyznaje się ze zdradziłem Unseen Academy! Z premedytacją! >:D
Na razie to w tym wątku Jabolex się piekli, a reszta go troluje i ma z tego fun. Tak wiec prosze bez dogmatów i innych wielkich słów prosze. \
ps. ciekawy jak obowiązek płacenia haraczu ma do szczytanych zapisów o wolności gry w korpie Jabolexa
--- Koniec cytatu ---
Ja się pieklę? Dziwną masz definicję dla tego słowa. Ale niech ci będzie. Masz mnie.
Co do "haraczu", abonament w naszym korpie jest od zawsze więc nie rozumiem, czego Ty nie rozumiesz? Możesz mnie jakoś naprowadzić abyśmy zawiązali nić zrozumienia.
Gramy dla przyjemności. - jest
Eve jest dla nas środkiem do dobrej zabawy a nie jej celem. - jest
Nikogo nie zmuszamy do gry. - jest
Grasz kiedy masz czas i zajmujesz się czym chcesz - jest
Abonament (był zawsze) - jest
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej